Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie zawsze dziala /klasa


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 fimezis

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:26
  • Lokalizacja:Bialystok
Offline

Napisano 11.02.2011 18:39

Witam,

Używam diablo z tego tematu [Diablo Mod] Diablo 5.9l Nowy - AMXX.pl: Support AMX Mod X I mam z nim problem bo nie zawsze dziala komenda /klasa
Nie pomaga wychodzenie z serwera i ponowne polaczenie, po prostu menu klas dziala dopiero w nowej mapie, mam dosc szybka baze bo unixstorm, wiec nie wiem w czym moze byc problem.
Wrzucalem fix'a z tego [Tutorial] Klasa gdy wejdzie nowy gracz - AMXX.pl: Support AMX Mod X tematu ale to tez nic nie pomaga.

proszę o pomoc.

Użytkownik fimezis edytował ten post 11.02.2011 18:39

  • +
  • -
  • 0
www.trupiarnia.pl Siec serwerow CS 1.6

#2 ptk.

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 31
Życzliwy

  • Postów:248
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 14.02.2011 14:33

Gdy masz tego fix'a musisz wpisać /klasa a i jeszcze 1 jak jest dużo graczy na serwerze po zmianie mapy musisz poczekać z rundę zanim baza się "Bujnie" :]

#3 MaGeX

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:102
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Lębork
Offline

Napisano 14.02.2011 14:36

Teoretycznie zawsze tak jest. Musi się załadować baza danych :)
  • +
  • -
  • 0

#4 Killerq.

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:91
  • Imię:Polskie ;p
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 14.02.2011 14:59

A jaką masz bazę danych?
Mi na db4free.net chodzilo dobrze moze zle coś zrobileś?

#5 fimezis

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:26
  • Lokalizacja:Bialystok
Offline

Napisano 16.02.2011 18:10

Mam z unixstorm. Wszystko dobrze porobilem, to ze sie czasem czeka po zmianie mapy runde zanim sie /klasa zaladuje to normalne, ale mi chodzi o to ze czasem komus w ogole przez cala mape menu z klasami sie nie pojawia.
  • +
  • -
  • 0
www.trupiarnia.pl Siec serwerow CS 1.6




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych