Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Gra mi się tnie.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Elo09

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:31
Offline

Napisano 08.02.2011 17:03

Witam jak gram w cs1.6 to gra mi się przecina...
np. Jeśli ktoś włączy latarkę lub gdzieś w pobliżu mnie jest jakaś spora nawalanka

Mam lapka dobry sprzęt jak na cs1.6...[cs:source mi śmiga bez przecinania...]

2gb ram procek 1.8x2 karta hd4500 czy ktoś mi może powiedzieć od czego to zależy ??
zrobiłem skan kompa, a być może przeinstalowanie windowsa??
czekam na odp.

Użytkownik Elo09 edytował ten post 08.02.2011 22:37

  • +
  • -
  • 0

#2 piotras8

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:82
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Sochaczew
Offline

Napisano 08.02.2011 19:13

Masz STEAM czy NoSteam ? Jak NoSteam to ściągnij sobie może inną wersję CS'a a jak steam to go może z reinstaluj.. od kiedy problem występuje... CS świeżo zainstalowany czy dawno a problem dopiero teraz?
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Jeżeli Pomogłem Kliknij + przy moim poście :]

#3 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 08.02.2011 21:46

Jaki WINDOWS? Od zawsze ci się tak dzieje?
  • +
  • -
  • 0

#4 Elo09

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:31
Offline

Napisano 08.02.2011 22:41

Problem występuje praktycznie od dawna tylko ,że zbytnio nie zwracałem na to uwagi.(3-4miechy)
Mam windows xp sp3 ,typ cs oczywiście [ns].
Aha i jeszcze jedno myszka mi coś za wolno chodzi ... jak grałem u kuzyna na tych samych ustawieniach to u niego 4.5 jak po maśle a u mnie wolno jak bym grał na
ustawieniu 1 ...
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych