Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

Problem CoD MoD

CoD Nowy

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 xzixeres

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:18
  • Lokalizacja:Bystrzyca
Offline

Napisano 06.02.2011 17:20

Witam mam dwa problemy z którymi nie mogę sobie poradzić może ktoś bledziej doświadczony mi pomoże.
Oczywiście dziękuje z pomoc już z góry i liczę na zainteresowanie tematem jak i pomoc.

Więc tak.

1. Problem z jakim nie mogę sobie poradzić wygląda następująco.
Nie wiem jak to dokładnie opisać ale chodzi o to ze podczas gry na modzie po wybraniu postaci znikają mi informacje które znajdują się w lewym rogu ekranu. Chodzi mi o informacje jaka klasa / item / lvl / exp .
Myślę że wiecie o co mi chodzi.

2.Każda klasa dostaje SG i 2x FLESH.
Nie zależenie jaka klasa która bym nie wybrał dostaje 3 granaty.

W załączniku zamieszczam plik sma.
Prosiłbym o pokierowanie lub naprawienie tych pewnie błahych błędów.

ps.dodałem kilka klas / itemow i sklep może właśnie gdzieś tam zrobiłem błąd?.

Załączone pliki

  • Załączony plik  aaa.txt   62,12 KB  45 Ilość pobrań

Użytkownik xzixeres edytował ten post 06.02.2011 18:12

  • +
  • -
  • 0

#2 Pinki

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Lokalizacja:Ustroń
Offline

Napisano 06.02.2011 17:22

miałeś dać .sma a nie .amxx ;]
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#3 xzixeres

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:18
  • Lokalizacja:Bystrzyca
Offline

Napisano 06.02.2011 18:11

Mój błąd. :>

Dodano 06 luty 2011 - 21:04:
Odświeżam.
Wpadł może ktoś na rozwiązanie?

Dodano 09 luty 2011 - 16:55:
Widze bardzo pomocni jestescie.
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych