Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

problem z wbiciem na serwer


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 komar25055

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
Offline

Napisano 27.11.2008 22:18

siemka otoz mam problem poniewaz chcialem wbic na serwer diablo mod 2 , graja tam moi kumple , u nich wszystko dziala normalnie , ja wbijam laduje , laduje niech , zawiecha i wylacza sie cs=/

wie ktos o co chodzi?

dzięki
  • +
  • -
  • 0

#2 makuch94

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:89
  • GG:
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 28.11.2008 06:25

Proponuję zrobić reinstall cs'a
  • +
  • -
  • 0

#3 Shadow.

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:67
  • GG:
  • Lokalizacja:Ełk
Offline

Napisano 28.11.2008 10:38

Ta, też tak miałem nic nie poradzisz trzeba reinstala..
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych