Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z cvarami ;/


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 master245

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:205
  • Lokalizacja:Witów
Offline

Napisano 04.02.2011 18:13

Otóz mam taki dziwny problem gdy wchodze w amxmmodmenu a potem w plugin cvars i diablomod to jest tylko 1 cvar ;[
I problem ze nie zapisuje sie lvl wczesniej działało a teraz nie chce.
Dodalem tylko kilka itemkow ;[


Dodaje plik sma

Załączone pliki



#2 V3ko

    Guru

  • Power User

Reputacja: 82
Zaawansowany

  • Postów:746
  • Lokalizacja:Stopnica
Offline

Napisano 04.02.2011 18:47

Ty nam dales .amxx :). Masz cvar
savexp ?
savexp 1
diablo_sql_classes i ustaw na nick.

Użytkownik V3ko edytował ten post 04.02.2011 18:50

  • +
  • -
  • 0

#3 master245

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:205
  • Lokalizacja:Witów
Offline

Napisano 04.02.2011 20:27

jak cos dalem savexp ;] mam tez na nick
sry za amxx ale jestem zabiegany ;]
juz daje sma

Załączone pliki






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych