Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z admin model


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 tYsU^

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:44
  • Lokalizacja:xD
Offline

Napisano 04.02.2011 13:44

Witam!
Plugin działa normalnie, lecz w logach wywala błędy.
L 01/27/2011 - 22:44:16: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amx_adminmodel.amxx") (native "cs_get_user_team") - debug not enabled!
L 01/27/2011 - 22:44:16: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

Po debugu:
L 02/03/2011 - 20:59:21: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "amx_adminmodel.amxx")
L 02/03/2011 - 20:59:21: [AMXX] Run time error 10: native error (native "cs_get_user_team")
L 02/03/2011 - 20:59:21: [AMXX]    [0] 2552.attach::resetModel (line 74)

Proszę o pomoc!

SMA:
przeklej.pl - amx adminmodel .sma. Wrzucaj i ściągaj filmy, muzykę, obrazki i inne pliki z przeklej.pl
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych