Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

nie gra muza ;/


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Rondel

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:27
Offline

Napisano 27.11.2008 14:06

wgrałem dzis muze mp3 na serwa muza sie sciga wszystko ok ale mi nie gra,graczom gra a u mnie cicho co moze byc ?
  • +
  • -
  • 0

#2 choyrack

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 64
Pomocny

  • Postów:369
  • GG:
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 27.11.2008 14:37

mp3volume daj na 10
  • +
  • -
  • 0

#3 Rondel

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:27
Offline

Napisano 27.11.2008 14:59

?
co i jak napisz ;P

wpisalem w konsole i bylo 0 :D

Wilkie THX :)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych