Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Wszyscy maja steam na serwerze


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Qmi

    Wszechpomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:373
  • GG:
Offline

Napisano 02.02.2011 15:42

Tak jak w temacie ,po wpisaniu status lub rcon status wszyscy bez wyjątku mają steam'y tzn jest tam napisane ich steam ID.

Zauważyłem że ns'y mają STEAM_0:4:_blabla a steam STEAM_0:0_blabal

Jak to naprawić?

#2 sebul

    Godlike

  • Junior Admin

Reputacja: 2016
Godlike

  • Postów:5411
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Ostrołęka
Offline

Napisano 02.02.2011 15:46

To nie jest żaden błąd, po prostu przy serwerach s/ns dla każdego generowany jest SID.
  • +
  • -
  • 0
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Generator tabeli expa - aż do 103600 poziomu

#3 Qmi

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:373
  • GG:
Offline

Napisano 02.02.2011 16:16

Ale wczesniej mi pisalo Steam_ID_LAN i bylo lepiej a teraz wszedzie sa cyferki i nie idze sie polapac :/

#4 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 02.02.2011 16:18

To nie jest żaden błąd, po prostu przy serwerach s/ns dla każdego generowany jest SID.

Po takim ustawieniu w dproto.cfg

# ========================================================
# AUTHID MANAGEMENT
# ========================================================

# ClientID types (for cid_* options)
# 1: Real (or generated by HW) steam (STEAM_xx:xx:xx)
# 2: Real (or generated by HW) valve (VALVE_xx:xx:xx)
# 3: STEAM_ by IP
# 4: VALVE_ by IP
# 5: Deprecated - client will be rejected
# 6: reserved for future use
# 7: HLTV
# 8: STEAM_ID_LAN
# 9: STEAM_ID_PENDING
# 10: VALVE_ID_LAN
# 11: VALVE_ID_PENDING
# 12: STEAM_666:88:666

# Use these options to set authid's for clients

# for HLTV (default is HLTV [7] )
cid_HLTV = 7

# for p.47 clients that do not support unique id generation (default is STEAM_ID_LAN [8] )
cid_NoSteam47 = 8

# for p.48 clients that do not support unique id generation (default is VALVE_ID_LAN [10] )
cid_NoSteam48 = 10

# For Legit Steam clients (default is real STEAM_xx:xx:xx [1])
cid_Steam = 1


  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#5 Qmi

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:373
  • GG:
Offline

Napisano 02.02.2011 22:24

Ustawiłem tak jak wyżej i dalej są steam i cyferki , każdy takie ma , chce aby ns'om (ą) pisało STEAM_ID_LAN




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych