Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
AMXBans 5.x

Problem z menu

AMXBans 5.x

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Counter-Strike

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:38
  • Imię:P.
  • Lokalizacja:gdzieś
Offline

Napisano 27.01.2011 08:51

Witam. Mam problem z AMXBans 5.1b PL. Otóż gdy chcę dodać bana "na żywo" to wyskakuje mi taki błąd:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@bany.cs-ass.xaa.pl and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Instalacja AMXBans przeszła bez problemów, ale i tak nie wszystko działa. Chciałbym dodać że we wszystkich opcjach pod "Aktualny stan serwera" wyskakuje ten błąd. Nie wiem czym to jest spowodowane. Proszę o pomoc bo w sprawach AMXBans jestem zielony i nie poradzę sobie sam :)
  • +
  • -
  • 0

#2 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 27.01.2011 15:33

sprawdz na ftp czy nie masz tam pliku .htacces jak masz to go gdzies przenies i usun z folderu bansa
  • +
  • -
  • 0





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych