Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

paczka pluginow nie dziala!


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 BlaDeXd

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Mazowsze
Offline

Napisano 26.01.2011 20:37

Mam taki problem.Najpierw na serwerze cs 1.6 zainstalowalem[47+48] wrzuclem paczke pluginów i nie chcialo mi wejsc na serwer znowu zainstalowalem [47+48] wszedlem na serwa i nic nie dzialalo nawet top15 itp.Wiec wrzucilem druga paczke pluginów znowu serwer nie chcial mi wejsc wiec zainstalowalem [47+48] wszedlem i znow nic nie dzialalo ;/.Co moglo sie stac?

Użytkownik BlaDeXd edytował ten post 26.01.2011 20:38

  • +
  • -
  • 0

#2 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 27.01.2011 10:03

Pokaż liblist.gam, plugins.ini z folderu metamod, wpisz w konsoli podczas gry meta list i pokaż co się wyświetliło
  • +
  • -
  • 0

#3 WazzaP

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Łęczna
Offline

Napisano 27.01.2011 11:49

A masz może jakieś logi?
  • +
  • -
  • 0

#4 BlaDeXd

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Mazowsze
Offline

Napisano 27.01.2011 14:10

W plugins ini mam:

;; Metamod plugins.ini
; AMX Mod X 1.8.1

win32 addons\amxmodx\dlls\amxmodx_mm.dll
; Enable this instead for binary logging
; win32 addons\amxmodx\dlls\amxmodx_bl_mm.dll





##########>>> GameSol.pl <<<############
########################################
##<<Automatyczny instalator pluginów>>##
########################################
# Dodatkowe pluginy dodawaj powyzej tej#
# sekcji. W przeciwnym wypadku pluginy #
# dodawane na stronie GameSol.pl mogą #
# przestac dzialac!!! #
########################################

linux addons/dproto/dproto_i386.so


a w libist.gam:
game "www.nonsteam.pl"
url_info "www.nonsteam.pl"
url_dl ""
version "1.6"
size "184000000"
svonly "0"
secure "0"
type "multiplayer_only"
cldll "1"
hlversion "1111"
nomodels "1"
nohimodel "1"
mpentity "info_player_start"
gamedll "dlls\mp.dll"
gamedll_linux "dlls/cs_i386.so"
trainmap "tr_1"
gamedll_linux "addons/metamod/dlls/metamod_i386.so"
  • +
  • -
  • 0

#5 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 27.01.2011 16:11

Nie rozumiem już... Masz ustawione w plugins.ini pod Windowsa, a w liblist.gam pod linuxa to wreszcie na czym ten serwer stoi?

Użytkownik Lukasz5 edytował ten post 27.01.2011 16:12

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych