Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Admin freelook


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 SpawaczB

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:Londyn
Offline

Napisano 25.01.2011 22:20

Siemanko.
Kilka dni temu wgralem nowsza wersje moda na chowanego, niestety nie dzialala jak powinna wiec zrobilem reinstala. Teraz wszystko dziala jak nalezy poza admin freelookiem - probowalem z ta starsza wersja i z nowsza i nie odpalalo (wczesniej starsza wersja smigala bez zastrzezen). Zastanawiam sie czy plugin team_join moze miec z tym cos wspolnego czy moze wina tkwi po mojej stronie.

Z gory dziekuje za odpowiedz i pomoc.
Pozdrawiam Spawacz Betonu.


EDIT: Dopiero zobaczylem, ze zly dzial. proszę o przeniesienie tematu.

Użytkownik SpawaczB edytował ten post 25.01.2011 22:25

  • +
  • -
  • 0

#2 WazzaP

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Łęczna
Offline

Napisano 25.01.2011 22:59

Jakieś logi ?
  • +
  • -
  • 0

#3 SpawaczB

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:Londyn
Offline

Napisano 25.01.2011 23:18

Logi czyste - zeby byly jakies errory bym dal w pierwszym poscie.


Jezeli pomoze to ustawienie team_join.amxx i obserwatorow:

allow_spectators "1"
mp_fadetoblack "0"
mp_forcecamera "1"
mp_forcechasecam "1"
mp_autokick "0"
sv_timeout "22"
sv_spectatormaxspeed "800"

TEAMJOIN

tjm_join_team 1
tjm_switch_team 1
tjm_class_t 5
tjm_class_ct 5
tjm_block_change 1

Pozdrawiam Spawacz Betonu.
  • +
  • -
  • 0

#4 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 26.01.2011 11:16

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum:
AMX Mod X -> Problemy
do
AMX Mod X -> Problemy z pluginami

  • +
  • -
  • 0

#5 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 26.01.2011 11:18

Nowa wersja czyli ta?
Admin Freelook - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
  • +
  • -
  • 0

#6 SpawaczB

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:Londyn
Offline

Napisano 26.01.2011 13:03

Tak dokladnie ten.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych