Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie dzilaja mi round sounds


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Qwerty789456123

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:23
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 24.01.2011 18:48

Witam,
Mam problem z Roundsounds....
Otoz kopjuje muzyke do folderu serwera : sound/misc
Plik amx_roundsound.amxx kopjuje do addons/amxmodx/plugins
Plik amx_roundsound.sma kopjuje do addons/amxmodx/scripting
Plik roundsound.int kopjuje do addons/amxmodx/configs
Oto zawartosc mojego pliku roundsound:

"sound/misc/fu1.mp3" "CT"
"sound/misc/fu1.mp3" "T"
"sound/misc/Nut1.mp3" "CT"
"sound/misc/Nut1.mp3" "T"
"sound/misc/Nut2.mp3" "CT"
"sound/misc/Nut2.mp3" "T"
"sound/misc/Nut3.mp3" "CT"
"sound/misc/Nut3.mp3" "T"
"sound/misc/Nut4.mp3" "CT"
"sound/misc/Nut4.mp3" "T"
"sound/misc/Nut5.mp3" "CT"
"sound/misc/Nut6.mp3" "T"

Na serwerze u gornym lawym rogu na czerwono pojawia sie nazwa muzyki ale jest cisza...
Jesli ktos mi powie co mam zle i to naprawi dam +
W zalaczniku pliki pluginu roundsounds.
Pozdrawiam i z gory dziekuje

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 24.01.2011 19:10

Nie dajesz tak:

"sound/misc/fu1.mp3" "CT"

tylko tak:

fu1.mp3

  • +
  • -
  • 1

#3 Qwerty789456123

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:23
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 24.01.2011 20:14

Zrobilem i nie dziala ....
Dalej sciaga sie ostatnia muzyka i zadna nie dziala....
Pomocy

Dodano 24 styczeń 2011 - 21:30:
Dam + pomoze ktos ??
Potrzebne na jutro !!
  • +
  • -
  • 0

#4 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 25.01.2011 12:44

Najpierw sprawdź czy w ogóle twój dźwięk się odtwarza w CS.

I pokaż teraz twój roundsound.ini + screen gdzie masz te dźwięki. Ale najpierw zrób co napisałem wyżej
  • +
  • -
  • 0

#5 EleKTrYYK

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:8
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Głogów
Offline

Napisano 26.01.2011 17:48

Ja by Ci radził wgrać nieco lepszą wersje roundsound mi działa bez zarzutu, bez problemu.

Alternative End Round Sounds | amxx.pl

A jak nie to looknij tu w ten temat, amx_roundsound | amxx.pl

Użytkownik EleKTrYYK edytował ten post 26.01.2011 17:48

  • +
  • -
  • 0

#6 Qwerty789456123

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:23
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 26.01.2011 17:59

Mozna /close juz mi dziala :P
dzięki za wszystko
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych