Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Fast Download nie działa


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 kaz123

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Imię:damian
  • Lokalizacja:daleko
Offline

Napisano 23.01.2011 18:49

Witam. Wszystko zrobiłem jak trzeba postepować z fastem a nie dziala on.
Oto serwer.cfg



hostname "Cs-DarkSide [FFA]@mojeserwery.pl"
sv_contact ""
sv_region "3"
rcon_password "*******"
sv_password ""
log "on"
mp_logdetail "0"
mp_logmessages "1"
mp_timelimit "25"
mp_autokick "0"
mp_autoteambalance "1"
mp_c4timer "35"
mp_buytime 0.25
mp_flashlight "1"
mp_footsteps "1"
mp_forcechasecam "1"
mp_freezetime "4"
mp_friendlyfire "0"
mp_limitteams "2"
mp_hostagepenalty "2"
mp_roundtime "4"
mp_tkpunish "1"
mp_startmoney "800"
mp_chattime "0"
sv_maxspeed "320"
sv_cheats "0"
mp_falldamage "1"
allow_spectators "1"
decalfrequecy "60"
secure "1"
sv_aim "0"
pausable "0"
sv_proxies "0"
sv_allowupload "1"
sv_download "1"
sv_voicecodec "voice_speex"
sv_voiceenable 1
sv_voicequality 3
sv_alltalk 0
sv_lan "0"
sys_ticrate 200
sv_maxrate 25000 
sv_minrate 5000 
sv_maxupdaterate 101 
sv_minupdaterate 20
host_framerate 0
fps_max 100


say ustawienia serwera wczytane pomyslnie

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

////////////////////////////fast///////////////////////////////////////////////////////////
sv_downloadurl "http://damianwojtczak.xaa.pl/cstrike"
sv_allowdownload 1
sv_send_resources 1
sv_allowupload 1
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////



proszę o szybką pomoc...:(
  • +
  • -
  • 0

#2 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 23.01.2011 18:53

Not Found

The requested URL /cstrike was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Dziwisz się? Od strony www, też trzeba go skonfigurować...
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#3 kaz123

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Imię:damian
  • Lokalizacja:daleko
Offline

Napisano 23.01.2011 19:03

Dziwisz się? Od strony www, też trzeba go skonfigurować...


Sorki:( Nie czaje o co chodzi bo dopiero 1 raz zakladam fasta.
Moze pomozesz mi na gg 18150633?
Podam Ci ftp i zobaczysz

Dodano 23 styczeń 2011 - 19:28:
To co mam zrobić?
  • +
  • -
  • 0

#4 reklama**-**.PL

    Początkujący

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:11
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 23.01.2011 19:45

dajmy że fdl będzie taki xx.xxx.xxx.xx/fd1234(na moim przykładzie daję, tylko iksami pozaznaczałem), to w tym wpisujesz


sv_downloadurl "xx.xxx.xxx.xx/fd1234"
sv_allowdownload 1

możliwe że źle skonfigurowałeś, u mnie nie było nazwy strony, tylko coś w stylu tego co napisałem, zobacz dane do fdl i uzupełnij według mojego tego co napisałem




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych