Czy dobrze wszystko zrobilem ??
Qwerty789456123
22.01.2011
Witam
Mam pytanie czy dobrze wgralem 1 klase bo chce zrobic klase koledze ale nie weim czy czegos nie zepsulem (na pewno cos zepsulem)
A i chcialem aby ta klasa bylo premium ale nie weim jak to zrobic. W zalaczniku jest plik .sma
Jak ktos moze to proszę aby sprawdzil czy all dobrze jesli nie to poprawil. I zrobil tak aby klasa byla premium.
Klasa nazywa sie :Klasa by Qwerty for f0oZy[P]
Dam + dla tego co to wykona.
A i ten Prefiks to nie weim czy dobry wybralem.
Pozdrawiam
Dodano 22 styczeń 2011 - 21:42:
ps Chcialbym aby ta klasa miala :Dostaje AK i M4A1, 150hp bazowe, mniej widzialny, 60 % biegu, Ma trzy rakiety,ktore po trafieniu przeciwnika zadaja duzo obrazen
I jesli cos zle zrobilem czegos nie dodalem chcialbym ale ktos mi to wytlumaczyl bedze wdzieczny.
Mam pytanie czy dobrze wgralem 1 klase bo chce zrobic klase koledze ale nie weim czy czegos nie zepsulem (na pewno cos zepsulem)
A i chcialem aby ta klasa bylo premium ale nie weim jak to zrobic. W zalaczniku jest plik .sma
Jak ktos moze to proszę aby sprawdzil czy all dobrze jesli nie to poprawil. I zrobil tak aby klasa byla premium.
Klasa nazywa sie :Klasa by Qwerty for f0oZy[P]
Dam + dla tego co to wykona.
A i ten Prefiks to nie weim czy dobry wybralem.
Pozdrawiam
Dodano 22 styczeń 2011 - 21:42:
ps Chcialbym aby ta klasa miala :Dostaje AK i M4A1, 150hp bazowe, mniej widzialny, 60 % biegu, Ma trzy rakiety,ktore po trafieniu przeciwnika zadaja duzo obrazen
I jesli cos zle zrobilem czegos nie dodalem chcialbym ale ktos mi to wytlumaczyl bedze wdzieczny.
Załączone pliki
pAC
22.01.2011
za długa nazwa zmieniłem na Qwerty
trzymaj jest premium 150 hp zmniejszona widoczność premium flaga "C" mozesz sobie zmienic
trzymaj jest premium 150 hp zmniejszona widoczność premium flaga "C" mozesz sobie zmienic
Załączone pliki
Qwerty789456123
22.01.2011
+ polecial i dzięki 
Sprawdze czy dziala i w ogóle.
Serdeczne dzięki
Dodano 22 styczeń 2011 - 23:04:
A ten plik .amxx tez mam go skopjowac ??
A i jak mam zmienic na np flage r ??
ps z ta flaga to nie weim ale chce tak zrobic ale ten kto ma klase premium nie mogl serwerem zazadzac np kinkowac/bbowowac itd
Użytkownik Qwerty789456123 edytował ten post 22.01.2011 23:09

Sprawdze czy dziala i w ogóle.
Serdeczne dzięki
Dodano 22 styczeń 2011 - 23:04:
A ten plik .amxx tez mam go skopjowac ??
A i jak mam zmienic na np flage r ??
ps z ta flaga to nie weim ale chce tak zrobic ale ten kto ma klase premium nie mogl serwerem zazadzac np kinkowac/bbowowac itd
Użytkownik Qwerty789456123 edytował ten post 22.01.2011 23:09
matixr
05.02.2011
.AMX dodajesz do Plugins
.SMA dodajesz do scripting
Przecież w nowym COD klasy dodaje się do osobnego pliku, a nie edytuje się w QTM_CodMod.
.SMA dodajesz do scripting
Przecież w nowym COD klasy dodaje się do osobnego pliku, a nie edytuje się w QTM_CodMod.