Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Cały serw nei działa ! Nei ma errorow !


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 strikepremium

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:101
  • Imię:czak
  • Lokalizacja:swww
Offline

Napisano 21.01.2011 20:32

Siema wgrywam diablo na serwer i nie dizała w logach nic nie ma. Po komplikacji tez nie.
Co jest daje .sma POMOCY !!!

Załączone pliki



#2 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 21.01.2011 20:48

Serwer nie chce się włączyć ?
  • +
  • -
  • 0

#3 MARIO2010

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:58
  • GG:
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Warmia
Offline

Napisano 21.01.2011 20:51

Tak w panelu sie włącza ale tak to nie wchodzi czyli jest wyłączony oczywiście z tym uzytkownikiem ma m siec serwerów

#4 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 21.01.2011 22:02

To należy sprawdzić konsole serwera.
Jak nie macie dostępu to dopiszcie do linii startowej serwera:
-dev -condebug

Potem wyłączyć i włączyć serwer a następnie pokaż plik qconsole.txt z cstrike

Użytkownik Abes Mapper edytował ten post 21.01.2011 22:04

  • +
  • -
  • 0

#5 MARIO2010

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:58
  • GG:
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Warmia
Offline

Napisano 21.01.2011 22:05

Welcome to the AMX Mod X 1.8.1-300 Compiler.
Copyright © 1997-2006 ITB CompuPhase, AMX Mod X Team

diablo.sma(2407) : warning 217: loose indentation
diablo.sma(2410) : warning 217: loose indentation
diablo.sma(2439) : warning 217: loose indentation
diablo.sma(2853) : warning 217: loose indentation
Header size: 8912 bytes
Code size: 269148 bytes
Data size: 280456 bytes
Stack/heap size: 16384 bytes; max. usage is unknown, due to recursion
Total requirements: 574900 bytes

4 Warnings.
Done.

tu bledy pprzy komplikacji może pomogą

#6 Firxenowsky

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 18
Początkujący

  • Postów:166
  • GG:
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:W-wa
Offline

Napisano 21.01.2011 22:09

pewnie chodzi o modele jakies(skoro nie ma errorow)
  • +
  • -
  • 0

#7 MARIO2010

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:58
  • GG:
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Warmia
Offline

Napisano 21.01.2011 22:10

Oco chodzi z ta liniką konsoli wytłumacz to lepiej

#8 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 21.01.2011 22:15

Najlepiej sprawdź czy wgrałeś wszystkie modele i sprite wymagane do DIABLO

Linia startowa - Nieoficjalny polski support AMX Mod X

Użytkownik Abes Mapper edytował ten post 21.01.2011 22:16

  • +
  • -
  • 0

#9 MARIO2010

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:58
  • GG:
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Warmia
Offline

Napisano 21.01.2011 22:25

O jakie sprite ci chodzi ?? Tam gdzie miczu daje 5.9l diablo nie ma teog sprite

Użytkownik MARIO2010 edytował ten post 21.01.2011 22:32


#10 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 21.01.2011 22:37

Ogólnie wymagane pliki bo nie wiem jakie są, sam sprawdź.
  • +
  • -
  • 0

#11 MARIO2010

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:58
  • GG:
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Warmia
Offline

Napisano 21.01.2011 22:37

Pomóżcie all mam wgrane i to samo dalej ;/

#12 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 21.01.2011 22:38

To należy sprawdzić konsole serwera.
Jak nie macie dostępu to dopiszcie do linii startowej serwera:
-dev -condebug

Potem wyłączyć i włączyć serwer a następnie pokaż plik qconsole.txt z cstrike


  • +
  • -
  • 0

#13 MARIO2010

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:58
  • GG:
  • Imię:Mariusz
  • Lokalizacja:Warmia
Offline

Napisano 22.01.2011 09:31

Ale gdzie to mam dodać ??

Dodano 22 styczeń 2011 - 15:54:
Jednak to była wina modeli mozna zamknąć temat.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych