Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z dzwiekiem


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 =parker=

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • Lokalizacja:Zadupie
Offline

Napisano 15.01.2011 17:20

Witam
A więc mam pewien problem z dzwiękiem przy pewnej postaci z shmod'a. A mianowicie chciałbym dodać do niej drugi dźwięk ze ścieżką sound/misc/sound1.wav. Chciałbym żeby ten dźwięk odtwarzał się losowo wraz z dźwiękiem już wstawionym <3dmeagle.wav> . Wie ktoś jak to zrobić :<?

LINK DO SMA http://forums.allied...99&d=1194036508

Z góry dzięki za pomoc

Użytkownik =parker= edytował ten post 15.01.2011 17:21

  • +
  • -
  • 0

#2 Zardziol

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:62
  • Imię:Filip
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 27.01.2011 12:37

To jest raczej proste , daje kawałek kodu do wstawienia :

new loseser = random_num(1,2)
switch(loseser)
{
case 1:
{
client_cmd(0,"mp3 play sound/misc/sound1.wav")
}
case 2:
{
client_cmd(0,"mp3 play sound/misc/3dmeagle.wav")
}

}


Nie mam pewności że to zadziała , ale skoro mi to działa tobie też powinno.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych