Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem Oba teamy słyszą się


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 eSSTa

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:36
  • Imię:Marek
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 15.01.2011 12:39

Siemankoooo!

Otóż mam taki problem od niedawna na swoim serwerze. Oba teamy żyją i każdy każdego słyszy. W server.cfg mam ustawione

//GLOS/VOICE

sv_voicecodec "voice_speex"
sv_voiceenable "1"
sv_voicequality "4"
sv_alltalk "0"


ale to nic nie daje gdy ustawi poprzez konsole

amx_cvar sv_alltalk 0

to pomaga ale po kilku rundach znowu wszyscy wszystkich słyszą
Pomoże ktoś?

Użytkownik eSSTa edytował ten post 15.01.2011 12:41


#2 stasekstaskowy

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 155
Profesjonalista

  • Postów:339
  • GG:
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 15.01.2011 23:12

Moze masz ten plugin odpalony Voices Management - Nieoficjalny polski support AMX Mod X i ustawiony aby wszyscy sie slyszeli?
  • +
  • -
  • 1
Moja oferta
- Nowe itemy, klasy, questy dla COD mod'a
- Pisanie, Edytowanie oraz Naprawianie pluginów
Kontakt PW lub Na stronce
Pomoglem? Odwdziecz sie daj Dołączona grafika

#3 eSSTa

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:36
  • Imię:Marek
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 17.01.2011 18:09

ok plusik problem rozwiązany Można zamknąć




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych