Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z Laserami


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 WazzaP

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Łęczna
Offline

Napisano 14.01.2011 15:35

Witam.
Mam duży problem z laserami.!
wogóle teraz nie zabierają hp..
Wcześniej jak ustawiałem np. aby zabierało po 70 to jak się przeszło po tej linii to zabierało po 500..
Nie wiem co zrobić!
Pomoże ktoś !
Najlepiej jakby zabierało po np. 100 :)
A tak wogóle to to zabiera np. 100 na 1 sekundę czy jak?
Bo nie chciałbym aby zombiaka co ma 4k hp zabiło zbyt szybko :)

DAM PLUSA !


Dodano 14 styczeń 2011 - 17:50:
@Refresh

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 -Czapi-

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:67
  • GG:
  • Imię:Dominik
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 14.01.2011 18:52

Spolszczyłem ci plugin, a twój problem w cvarach




Łap;


(to w cudzysłowach to są cvary i ich wartości, przykład pierwszy "amx_ltm_mode 0", zero to inaczej off więc musi być jeden)

g_LMODE = register_cvar("amx_ltm_mode","0")
g_LAMMO = register_cvar("amx_ltm_ammo","5")
g_LDMG = register_cvar("amx_ltm_dmg","0.20") <-- DMG w rzędzie ułamka dziesiętnego więc kropka nie znika, wydaje mi się że jak będzie jeden to znaczy 100% czyli całe hp ale pewności nie mam.
g_LCOST = register_cvar("amx_ltm_cost","2500")
g_LFMONEY = register_cvar("amx_ltm_fragmoney","300")
g_LHEALTH = register_cvar("amx_ltm_health","350")
g_LTMAX = register_cvar("amx_ltm_teammax","30")
g_LRADIUS = register_cvar("amx_ltm_radius","200.0")
g_LRDMG = register_cvar("amx_ltm_rdmg","1")
g_LFF = register_cvar("amx_ltm_ff","0")
g_LCBT = register_cvar("amx_ltm_cbt","CT")
g_LDELAY = register_cvar("amx_ltm_delay","10")
//g_LTHINK = register_cvar("amx_ltm_think","0.01")
g_LVISIBLE = register_cvar("amx_ltm_line","1")





Sory że się nie rozpisałem treściwie, bo drugi raz nie będę tego samego pisać.

Komp mi się co chwilę chrzani, znaczy mysz zaczyna robić kółeczka po ekranie i nie odpowiada na moje polecenia.

Chciałem wiadomość zapisać, ale jak wiadomo system to jeden wielki shit i jak jedno nie działa to reszta jest do niczego.

Dalej nie piszę bo bym ostrzeżeń nałapał za kulturę bo ten komp mnie Wk...

Załączone pliki


Użytkownik -Czapi- edytował ten post 14.01.2011 18:53

  • +
  • -
  • 1
Jeżeli Ci pomogłem kliknij na Dołączona grafika w prawym dolnym rogu mojego postu :)




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych