Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nadal Protokół


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
16 odpowiedzi w tym temacie

#1 Grychol

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:31
  • GG:
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 20.11.2008 21:12

Nadal występuje u mnie ten sam problem zainstalowałem patcha, i nadal wyskakuje ten sam napis :/ :help: :help:
THIS SERWER IS USING A NEWER PROTOCOL (48) THAN YOUR CLIENT (47)
  • +
  • -
  • 0

#2 choyrack

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 64
Pomocny

  • Postów:369
  • GG:
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 20.11.2008 21:27

Grychol, Zaktualizuj steama i po problemie... jak masz non steama to NIE zagrasz na serwerach z protokołem 48.
  • +
  • -
  • 0

#3 Grychol

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:31
  • GG:
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 20.11.2008 21:32

Bo sprawa wyglądała tak:

-Zainstalowałem amx i metamod na swój serw przez total commandera
i wtedy pojawił się ten błąd...

Co zrobić żebym znowu mógł wejść na serwer (serwer jest z hitme.pl non steam) :?

I żeby amx mi działał :help:


Jak ktoś pomoże ze skutkiem pozytywnym dam nawet adma na serwie ;)
  • +
  • -
  • 0

#4 choyrack

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 64
Pomocny

  • Postów:369
  • GG:
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 20.11.2008 21:50

Grychol, Wgraj te stare binarki: engine.v15 (czy jakoś tak one się nazywają).

Jeśli przerabiałeś na non steama ze steama w protokole 48, a chcesz mieć non steama w protokole 47. To zrób tak:
1. Wrzuć total commanderem te pliki: http://www.mediafire...php?6nymz1qdakr (tak żeby nadpisać oryginalne)
2. Wrzuć total commanderem te pliki: http://www.mediafire...php?a11tgtjeyzb
(do tego samego katalogu co te wyżej - żeby nadpisać oryginalne)
  • +
  • -
  • 0

#5 Grychol

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:31
  • GG:
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 20.11.2008 21:56

A czy wtedy amx bedzie łaził na tym razem z metamodem ??


I gdzie dać te pliczki /?
  • +
  • -
  • 0

#6 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 20.11.2008 22:05

tak bedzie pliki do głownego katalogu na ftp tam gdzie masz cstrike etc nie w cstrike tylko tam gdzie ten folder ;]
  • +
  • -
  • 0

#7 Grychol

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:31
  • GG:
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 20.11.2008 22:07

Folder z amx do addons czy do amx ??

Bo nie wiem gdzie możesz trochę dokładniej :P

I czy te pliki tam wrzucić w tym folderze czy wszystkie każdy z osobna skopiować ??
  • +
  • -
  • 0

#8 choyrack

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 64
Pomocny

  • Postów:369
  • GG:
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 20.11.2008 22:18

Grychol, Tam żadnego AMX nie ma, są tylko binarki CSa.
amx wrzucasz do addons tak jak normalna instalacja AMX Moda
  • +
  • -
  • 0

#9 Grychol

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:31
  • GG:
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 20.11.2008 22:20

To gdzie te pliki dać ?? co linka mi dałeś ??

[ Dodano: 20-11-2008, 22:45 ]
Pomóżcie !!!
  • +
  • -
  • 0

#10 Vandervill

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:107
  • GG:
Offline

Napisano 20.11.2008 22:46

tez miałem z tym problem ja zainstalowałem sobie patcha 35 i wchodziłem normalnie a jak chcesz do amxx to musisz znaleźć engine na protokół 48 jak cos pisz na gg ;]
  • +
  • -
  • 0

#11 choyrack

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 64
Pomocny

  • Postów:369
  • GG:
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 20.11.2008 22:52

Grychol, Wrzuć je tam gdzie masz folder cstrike (NIE DO FOLDERU CSTRIKE)
  • +
  • -
  • 0

#12 Grychol

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:31
  • GG:
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 20.11.2008 22:52

Wszystkie osobno czy cały folder moge ??

Robię tak kopiuję te 3 enginy tam gdzie kazałeś czy to wszystko co musze zrobić ??
  • +
  • -
  • 0

#13 choyrack

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 64
Pomocny

  • Postów:369
  • GG:
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 20.11.2008 23:04

Grychol, Tam tych plików więcej powinno być w tym pierwszym archiwum... kopiujesz wszystko co w nich masz.
  • +
  • -
  • 0

#14 Grychol

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:31
  • GG:
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 20.11.2008 23:14

Skopiowałem tylko te 3 i działa :)

[ Dodano: 20-11-2008, 23:15 ]
Po co była ta reszta ??
  • +
  • -
  • 0

#15 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 21.11.2008 03:56

Grychol, Tam tych plików więcej powinno być w tym pierwszym archiwum... kopiujesz wszystko co w nich masz.


coś ci sie pomylilo :P biniary mają trzy pliki ;]
  • +
  • -
  • 0

#16 choyrack

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 64
Pomocny

  • Postów:369
  • GG:
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 21.11.2008 18:10

Mafia, Nie te jedne archiwum ma więcej plików :-)
  • +
  • -
  • 0

#17 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 21.11.2008 21:14

dziwne bo wystarczy tylko
engine_amd.so
engine_i486.so
engine_i686.so

i powinno dzialac ;P

a tam sa jakies pliki hlds? bo nie chce mi sie sciagac
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych