Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Pytanie dotyczące blokowania pluginów


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Bodzio123321

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:30
  • Lokalizacja:Śląsk
Offline

Napisano 11.01.2011 21:10

Witam, mam pewien problem, Mianowicie zrobiłem wszystko tak jak pisało w poradniku: Włączenie/Wyłączenie pluginów na danej mapie - Nieoficjalny polski support AMX Mod X zmieniłem sobie nazwe na plugins-awp_india.ini dodałem liste pluginów i wyłączyłem roundsound.ini disabled. Zmieniłem mape na awp_india i mimo to dalej muzyczka grała.. Nie wiem czemu, ale na tej mapie akurat niechce żeby leciały nutki. Byłbym wdzięczny za pomoc! Moja wersja amxx`a to 1.81. na 100% wszystko dobrze było, sprawdzałem 2 razy.

Dodano 13 styczeń 2011 - 13:04:
Pomoże ktoś w koncu!?

Użytkownik Bodzio123321 edytował ten post 13.01.2011 13:04

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych