Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Zombie Mod

Nie odpala zadna mapa

zombie mod

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Szaiba

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:45
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 11.01.2011 20:44

Witam, mam problem a mianowicie.
Zainstalowalem sobie ZM, wszystko poprawnie wrzucone, lecz kiedy proboje odpalic serwer nie idzie...
Probowalem zmieniac mapy startowe ale zadna nie chce chodzic.
Logow nie dam bo nic nie wyskakuje, dlatego sie zdziwilem troszke.

proszę o pomoc.
  • +
  • -
  • 0

#2 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 11.01.2011 21:02

To konsola serwera
  • +
  • -
  • 0

#3 Szaiba

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:45
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 14.01.2011 11:38

Problem rozwiazany. Mozna zamknac
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: zombie mod

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych