Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

DiabloMod!


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 prutol54

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:7
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Wawa
Offline

Napisano 09.01.2011 20:14

Witam, mam problem przy kompilacji DiabloModa 5.9 .
Mam takie Errory..:

Error: Undefined symbol "player_xp_old" on line 884
Warning: Expression has no effect on line 884
Error: Expected token: ";", but found "]" on line 884
Error: Invalid expression, assumed zero on line 884
Error: Too many error messages on one line on line 884


Treść linijki: if(!is_user_bot(id) && player_xp[id]!=player_xp_old[id])






Wszystkie dotyczą 1 linijki, a tego nawet nie edytowałem bo to jej podstawowe... Proszę o jak najszybszą pomoc.
Z góry thx.
Pozdrawiam.

Użytkownik prutol54 edytował ten post 09.01.2011 20:16

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych