Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z serwerem na Gry.Wilan.plI zapewne ten problem ma każdy który z aktualizował serwer...


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Beduin

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:19
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Dariusz
  • Lokalizacja:Dom
Offline

Napisano 08.01.2011 04:42

Witam, mam problem ze swoim serwerem na Gry.Wilan.pl pisałem do administracji ale raz mówią że to jakiś plugin a raz że to wina silnika HLDS

Log nr 1
/home/nick/ip:serwera/hlds_run: line 321: 13844 Segmentation fault      $HL_CMD
/home/nick/ip:serwera/hlds_run: line 193: $DEBUG_LOG: ambiguous redirect
/home/nick/ip:serwera/hlds_run: line 194: $DEBUG_LOG: ambiguous redirect
/home/nick/ip:serwera/hlds_run: line 195: $DEBUG_LOG: ambiguous redirect

I od niedawna wyskakuje tylko to
Segmentation fault
/home/nick/ip:serwera/hlds_run: 403: cannot create : Directory nonexistent
/home/nick/ip:serwera/hlds_run: 403: cannot create : Directory nonexistent
/home/nick/ip:serwera/hlds_run: 403: cannot create : Directory nonexistent

Tak jest na każdym moim serwerze ... kiedyś jak była paczka ze starszym dproto 0.4.7 (czy jakoś tak) nie było problemów
Pilnie proszę o pomoc ekspertów :)
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika IP:dd2.klimatymiami.pl
Dołączona grafika IP:vt.klimatymiami.pl:6289

#2 ZiuTeK

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 133
Zaawansowany

  • Postów:507
  • Lokalizacja:inąd
Offline

Napisano 08.01.2011 07:36

Niewiele napisales, ale skoro na starszym dproto nie miales takich problemow to wgraj starsze i po problemie ;P
Ja na nowszych dproto zaobserwowalem znacznie wieksze zuzycie procesora a we wszystkich dproto powyzej 0.4.8 a dodatkowo czestsze zwiechy serwerow i problemy z avatarami dla steamowcow. W koncu zdecydowalem sie wrocic do starego i sprawdzonego dproto i jak na razie nie widze problemow.
  • +
  • -
  • 0

#3 Beduin

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:19
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Dariusz
  • Lokalizacja:Dom
Offline

Napisano 08.01.2011 09:49

...Oddaliśmy do Państwa dyspozycji najnowszą wersję silnika HLDS, która jest znacznie stabilniejsza przez co błędy 'Segmentation Fault' nie powinny już występować.

W celu aktualizacji serwera prosimy o dokonanie reinstalacji i wybranie paczek oznaczonych jako 'BETA_ENGINE'...

Ja myślę że to chodzi o

najnowszą wersję silnika HLDS

Ale zobacze jeszcze z tym Dproto

~~jak wgrałem wersje 4.8 to ns nie wchodził więc wgrałem wersje 0.8.72
Czekam na rezultaty

-- Serwer padł wynik ten sam co w 2 logu.
Mam prośbę zróbcie mi paczkę ze swojego serwera z tymi plikami
-engine_amd.so
-engine_i486.so
-engine_i686.so
-hlds_run
-hlds_i686
-hlds_i486
-hlds_amd

Pamiętam że jak aktualizowałem kiedyś to wyskakiwały mi coś podobne błędy więc może to pomoże..

Użytkownik Darecki z Kreatyny edytował ten post 08.01.2011 13:08

  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika IP:dd2.klimatymiami.pl
Dołączona grafika IP:vt.klimatymiami.pl:6289




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych