Modele
scripT
06.01.2011
Witam,
mam taki problem który objawił się na shm.Mod dobrze działał aż nagle samo z siebie modele się popsuły nie wiem czemu u mnie jak wgrywam dobrze wchodzi jak je z pliku cstrike_polish usuwam i z servera ściągam to już są złe i wyskakuje np. taki błąd: mod_loadbrushmodel: models/player/box/box.mdl has wrong version number (1329865020 should bo 30).
Nie wiem co zrobić przed wczoraj tego nie było a wczoraj już jest... -.- proszę o pomoc
mam taki problem który objawił się na shm.Mod dobrze działał aż nagle samo z siebie modele się popsuły nie wiem czemu u mnie jak wgrywam dobrze wchodzi jak je z pliku cstrike_polish usuwam i z servera ściągam to już są złe i wyskakuje np. taki błąd: mod_loadbrushmodel: models/player/box/box.mdl has wrong version number (1329865020 should bo 30).
Nie wiem co zrobić przed wczoraj tego nie było a wczoraj już jest... -.- proszę o pomoc
mgr inż. Pavulon
06.01.2011
Masz fastdl ? może tam są złe pliki.
tak czy inaczej, kto ściągnął zły plik musi go usunąć i pobrać ponownie dobry.
tak czy inaczej, kto ściągnął zły plik musi go usunąć i pobrać ponownie dobry.
scripT
06.01.2011
pavulon mam multi fast dll (no czyli że na innym serwerze mam skonfigurowane z tym) ale wiesz tam wgrałem te co u mnie działają i na ftp server też wgrałem i wyskakuje ten bug a nie chce na razie sprawdzać bo jak się coś rozwali p.s zanim to się stało utworzyły mi się jakie pliki .ztmp które usunąłem bo przedtem ich nei było
Ale wiesz jak on pobierze go ponownie to znowu ten sam bląd;/
Użytkownik scripT edytował ten post 06.01.2011 11:36
Ale wiesz jak on pobierze go ponownie to znowu ten sam bląd;/
Użytkownik scripT edytował ten post 06.01.2011 11:36