Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Błąd Host_Error: Disconnected jak naprawić?


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 AmD

    aemde

  • Użytkownik

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:500
  • Steam:steam
  • Imię:Dariusz
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 05.01.2011 22:07

Witam!

Mam problem ze swoim serwerem, otóż posiadam Nowe FastDL, na którym wgrałem te same mapy co mam na serwerze, lecz gdy gracz chce pobrać z serwera mapę wyskakuje mu błąd: Host_Error: Disconnected ...
Czytałem Google ale nikt nie dał sensownej odp...
Co mam zrobić by usunąć ten błąd?


Pozdrawiam!
  • +
  • -
  • 1

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 05.01.2011 22:13

Gdy zmienisz fastdl lub całkiem wyłączysz problem znika ?
  • +
  • -
  • 0

#3 AmD

    aemde

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:500
  • Steam:steam
  • Imię:Dariusz
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 05.01.2011 23:27

tak...

zrobiłem tak:

włączyłem FD - pobrałem mapę z FD - wystąpił problem
Wyłączyłem FD - RR Serwera - Retry - wystąpił problem
Usunąłem mape - retry - pobrałem mapę bez pomocy FD - mapa działa
nie wiem czemu tak jest...

Użytkownik AmD edytował ten post 05.01.2011 23:36

  • +
  • -
  • 1

#4 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 05.01.2011 23:36

Być może uszkodzone pliki ci się ściągają ?
Chciałem to sprawdzić, ale fastdl był off.

Pokaż server.cfg
  • +
  • -
  • 0

#5 AmD

    aemde

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:500
  • Steam:steam
  • Imię:Dariusz
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 05.01.2011 23:45

Na tym Serwerze co mam w Podpisie FastDL jest włączone, tam też są te same problemy.. ja to sprawdzam na moim testowym serwerku :)

A co lepsze to Raz wyskakuje raz nie :)
Być może masz racje i się źle dodały, ale dodawałem je przez FileZille a ta aplikacja nie ma takich dziur jak Total Commander, i pliki przesyła do końca :)
wgram jedną mapę od nowa i zobaczę czy pomoże..

@edit

Pliki na FileZilli się źle wrzuciły :/ muszę od nowa chyba wrzucać :)

Dzięki za pomoc można close ;)

Użytkownik AmD edytował ten post 05.01.2011 23:58

  • +
  • -
  • 1

#6 Adminek AMXX.PL

    Admin :)

  • Bot

Reputacja: 156
Profesjonalista

  • Postów:7172
  • Lokalizacja:AMXX.PL
Offline

Napisano 06.01.2011 00:04

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: można close ;)

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych