Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Wyskakujący co chwilę błądWindows SP3, EN,


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 04.01.2011 21:52

Zainstalowałem nowego Windowsa, po angielsku (ale to nic nie szkodzi) tylko przy jakichś czynnościach (różnych) wyskakuje mi taki błąd:
Dołączona grafika

I tak co chwile. Da rade coś z tym zrobić? Na google szukałem ale była inna ścieżka w błędzie
  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 05.01.2011 23:42

nowego Windowsa

czyli jakiego ? Win 7 ?
Sprawdzałeś czy nie masz wirusów ?
Jak wyglądają katalogi C:\WINDOWS\ i C:\WINDOWS\system\ ?
  • +
  • -
  • 0

#3 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 06.01.2011 03:23

Win XP SP3
Wgrałem avasta, przeskanowałem folder WINDOWS ale nic nie wykrył.
Przeskanowałem także resztę folderów i również nic nie znalazło.
C:\WINDOWS\ http://iv.pl/images/...91597614710.jpg
C:\WINDOWS\system\ http://iv.pl/images/...25866137141.jpg

Dodam że razem z Windowsem miałem programy: Internet Download Manager i Registry Mechanic

Jedyne co mogę zrobić to nie wciskać "OK" i przenieść te okno pod pasek start ale błąd jest denerwujący.

Użytkownik Abes Mapper edytował ten post 06.01.2011 09:46

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych