Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

alt_end_round_sounds.amxx


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 3ko.

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Biała Podlaska
Offline

Napisano 03.01.2011 22:19

Chciałbym powitać Was w swoim pierwszym poście. Piszę pierwszy post już w problemach, ale czytałem to forum bez wcześniejszego rejestrowania się. Niestety teraz jest to konieczne.

Mam problem - jak widać w temacie - z pluginem Roundsound. Po dokładnych instrukcjach wgrałem jeden plik muzyczny na serwer, aby spróbować czy działa i niestety tak się nie stało. Nie jestem doświadczony we wgrywaniu pluginów na serwer, więc mogłem popełnić błąd.

W plugins.ini wpisałem alt_end_round_sounds[old].amxx. Gdzieś przeczytałem, że w AMXX poniżej wersji 1.8 należy stosować wersję old (mam bodajże 1.75).

Cvary również wpisałem:

ers_enabled 1
ers_player_toggle 1
erc_time_ads 120
erc_random_precache 1

Skromny roundsound.ini:
; CT Sounds
"sound/misc/1.mp3" "CT"

; T Sounds
"sound/misc/1.mp3" "T"

Jak mówiłem - na próbę.

Muzyka wstawiona pod nazwą 1.mp3 w sound/misc.

Serdecznie proszę o pomoc.
  • +
  • -
  • 0

#2 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 03.01.2011 22:49

Lepiej na starcie zainstaluj najnowszą wersje AMX MOD X
  • +
  • -
  • 0

#3 3ko.

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Biała Podlaska
Offline

Napisano 03.01.2011 22:51

Pomyliłem się, jednak jest AMX Mod X 1.81 (przepraszam za pomyłkę), jednak bez cząstki [old] również nie działało.
  • +
  • -
  • 0

#4 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 03.01.2011 22:57

Włącz CS'a, otwórz konsole i wpisz:
mp3 play sound/misc/1.mp3
Słychać?
  • +
  • -
  • 0

#5 3ko.

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Biała Podlaska
Offline

Napisano 03.01.2011 23:03

Nie.
  • +
  • -
  • 0

#6 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 03.01.2011 23:14

Przekonwertuj jeszcze raz na mp3 w programie Format Factory
  • +
  • -
  • 0

#7 3ko.

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Biała Podlaska
Offline

Napisano 04.01.2011 14:42

Okazało się jednak, że serwer "nie zmusza" do ściągnięcia owego pliku. Podsumowując na serwerze jest plik, ale niestety nie ściąga on się. Przy czym trzeba grzebać? server.cfg, czy gdzieś indziej? Jaką komendę trzeba zmienić?
  • +
  • -
  • 0

#8 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 04.01.2011 23:16

sv_allowupload 1
sv_allowdownload 1

Ty
cl_allowdownload 1
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych