Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Łaczenie się z serwerami


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 materatzowy

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:35
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Olek
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 01.01.2011 20:41

Cześć!
Od 2 dni mam taki problem, iż włączam CS'a, łączę się z serwerem a tu nagle wielki lag. Jedynym sposobem aby wyłączyć CS'a jest Menedżer Urządzeń (Ctrl+Alt+Delete). Jednak wczoraj w nocy normalnie hulał a teraz siedzę na moim serwerze wpisuje /zasady i.... LAG lub gdy jest zmiana mapy dzieje się to samo.
Pomóżcie !!!
P.S.: Robiłem już reinstall CS i STEAM.

Dodano 02 styczeń 2011 - 13:17:

~CLOSE~


Użytkownik ass edytował ten post 01.01.2011 20:47


#2 piekarr

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:29
  • GG:
  • Imię:andrzej
  • Lokalizacja:dzialdowo
Offline

Napisano 02.01.2011 13:52

Jak reinstale nie pomogły to ja bym spróbował formata.

#3 ProMil

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 73
Pomocny

  • Postów:186
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Artur
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 02.01.2011 17:45

Czy jedynym wyjściem i utratą wszystkiego jest format?

Antyvirus i go go go.
Ale muszę przyznać, że od 2 dni też mam takie "lagi" z podskakującym pingiem.
Tak samo jak tobie cs mi się ścina i sądzę, że to wina dostawców internetu, może coś się stało po nowym roku? :D
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych