Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Statystyki pod DiabloModa 5.8a


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 FlameS

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:97
  • GG:
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 16.11.2008 14:39

Wersja tych statystyk, od wersji 5.6 +, nie chce mi coś działać mam 5.8a bardzo dobrze działa, sql też ok wszystko się zapisuje zapis na nick, statystyki nie chcą działać...

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'flames_flame4'@'87.98.235.65' (using password: YES) in /home/flames/public_html/stat/index.php on line 4

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/flames/public_html/stat/index.php on line 5

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'nobody'@'localhost' (using password: NO) in /home/flames/public_html/stat/index.php on line 62

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/flames/public_html/stat/index.php on line 62
Access denied for user 'nobody'@'localhost' (using password: NO)

Taki jakiś błąd, ale nie mam pojęcia o co chodzi, dlatego piszę tu aby was prosić o pomoc :( z góry dziękuję i pozdrawiam - dodam jeszcze że zrobiłem dobrze all w public_html folder staty w nim wkleiłem te php i inne z folderu statystyk.. dodałem chmody uzupełniłem config.php właściwymi danymi, ale nie trybi - bazę danych mam na hitme.pl !
  • +
  • -
  • 0

#2 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 16.11.2008 14:44

Brak dostepu dla podanego uzytkownika, moze cos przekreciles nickm, pass, a moze zly adres bazy danych ;-)
  • +
  • -
  • 0

#3 FlameS

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:97
  • GG:
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 16.11.2008 20:10

A jak mam z hitme to host to : hitme.pl czy folder (staty.hitme.pl? bo do amxbansa mam tp.hitme.pl i trybi... a użytkownikiem obczaję! jak coś będę pisał, a i jeszcze jeden problem, odnośnie samego diablo moda 5.8a po dopisaniu debug do pluginu wyskakują różne błędy z user id invalid 0 i get_user_atack czy jakoś tak, przed tymi piszę [AMXX], [FUN]... pomocy :)

@Edit
Dokładnie coś takiego
L 11/16/2008 - 21:10:29: AMXX] 0] dbmod_5.8a.sma::Damage1 (line 6824)
L 11/16/2008 - 21:10:29: AMXX] Run time error 10: native error (native "get_user_attacker")
L 11/16/2008 - 21:10:29: AMXX] Displaying debug trace (plugin "dbmod_5.8a.amxx")

@Edit2
Mógłbyś mi podać przykład powiedzmy jak mam to wpisać - tu jest mój

$dbuser 		= "flames_flame4"; 
$dbpassword 	= "********";
$dbname 		= "flames_flamesdiablomod";
$dbhost 		= "hitme.pl";
$dbtable 		= "diablo";
$ile  		= "40";

=== http://www.flames.hitme.pl/diablo/ === looknij takie coś mam a na 100% dobrze wpisałem bo te same dane wpisałem aby zapis do sqla lvla expa itp działa na DM i to działa a statystyki nie chcą działać :(
  • +
  • -
  • 0

#4 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 16.11.2008 21:04

Powiem tak, gdyby byly dobre dane to by dzialalo ;-)

Jest blad z uzytkownikiem, a nie blad z skryptem (bylby blad quary czy cos zapewne, a nie to co tu widzimy ;) ).

Zawsze mozesz sprobowac podadawac bez ""
  • +
  • -
  • 0

#5 FlameS

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:97
  • GG:
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 16.11.2008 23:22

Spróbóję

a co z tym ?

L 11/16/2008 - 21:10:29: AMXX] 0] dbmod_5.8a.sma::Damage1 (line 6824)
L 11/16/2008 - 21:10:29: AMXX] Run time error 10: native error (native "get_user_attacker")
L 11/16/2008 - 21:10:29: AMXX] Displaying debug trace (plugin "dbmod_5.8a.amxx")


  • +
  • -
  • 0

#6 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 16.11.2008 23:34

Juz bylo to dawno zauwazone i jest to jakas anomalia amxx'a. Blad polega na tym, ze do funkcji jest przekazywana zmienna o wartosci 0, mimo ze kod wyzej wyraznie mowi by nie przepuszczac takiej wartosci - albo amxx nie slucha nas i nie da sie nic z tym zrobic, albo blad lezy gdzie indziej.

Ale poza tym jest to nieszkodliwe z tego co wiem, wiec nie trzeba sie martwic.
  • +
  • -
  • 0

#7 FlameS

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:97
  • GG:
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 16.11.2008 23:36

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'diablohitmepl' (1) in /home/flames/public_html/diablo/index.php on line 4

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/flames/public_html/diablo/index.php on line 5

a teraz mam taki błąd np? troszkę inny niż ten wcześniejszy!

a jak usunąłem te średniki to mam taki błąd :

Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/flames/public_html/diablo/config.php on line 25

  • +
  • -
  • 0

#8 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 17.11.2008 00:18

to moze user i pass bez "" a reszta z "" :F
  • +
  • -
  • 0

#9 FlameS

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:97
  • GG:
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 17.11.2008 00:44

Spróbóje i Ci dam znać, a może ty byś spróbował to zrobić co?;] dałbym Ci dane ale to ranoo!

Nie działa ale może ty byś spróbował to zrobić!??
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych