Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z exp i lvl - frakcje klas Diablo


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 EufooZ

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 25
Życzliwy

  • Postów:183
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 29.12.2010 22:46

A więc tak, mam dodane frakcje wszystko zgodnie z poradnikami, 0 błędów przy kompilacji. W Bazie danych mam tylko od 1 do 8 mi się tworzy ale już reszta nie, raz zrobiłem te swoje zapytania według poradnika ale też nic nie dało. Ciągle jak wejdzie ktoś nowy to ma na potworach 0 lvl i nie leci exp a w bazie ma tylko podstawowe postacie (od 1 do 8), proszę o pomoc, moje .sma daje w załączniku...

Dodano 29 grudzień 2010 - 22:49:
Reset tabeli był ale nic nie dało..

Załączone pliki


Użytkownik EufooZ edytował ten post 30.12.2010 12:29

  • +
  • -
  • 0

Cs-Move.xaa.pl - JailBreak - 178.19.106.146:27092

Cs-Move.xaa.pl - PaintBall - 178.19.106.150:27088

Forum - Cs-Move.xaa.pl


ZAPRASZAMY SERDECZNIE


#2 Lotos

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 17
Początkujący

  • Postów:76
  • Lokalizacja:World
Offline

Napisano 30.12.2010 12:47

Łap.

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 1

#3 EufooZ

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 25
Życzliwy

  • Postów:183
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 30.12.2010 13:48

powiedz co naprawiałeś ?? bo chce dodać nowe klasy i żebym wiedział co zrobić.
  • +
  • -
  • 0

Cs-Move.xaa.pl - JailBreak - 178.19.106.146:27092

Cs-Move.xaa.pl - PaintBall - 178.19.106.150:27088

Forum - Cs-Move.xaa.pl


ZAPRASZAMY SERDECZNIE





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych