Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Rozdzielczość w csUstawilem za dużo


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 RsQ

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Łomża
Offline

Napisano 29.12.2010 11:33

proszę o pomoc ustawiłem w cs za dużo rozdzielczość 1600x1024 coś takeigo i jak włanczam to jest czarny obraz i pisze Poza wykresem pracy i 74.9kHz/60.0Hz i niewiem co mam zropić pomocy !



z góry dziękuje
  • +
  • -
  • 0

#2 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 29.12.2010 11:39

Jeżeli nonsteam to utwórz skrót od hl.exe i we właściwościach skrótu tam gdzie masz pole "Element docelowy" to zrób tak:

[...]/hl.exe" -game cstrike -width 800 -high 600

A jak masz Steam to chyba gdzieś w opcjach jest możliwość dopisania czegoś do linii startowej
  • +
  • -
  • 0

#3 RsQ

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Łomża
Offline

Napisano 29.12.2010 11:40

[quote name='Abes Mapper' timestamp='1293619153' post='200766']
Jeżeli nonsteam to utwórz skrót od hl.exe i we właściwościach skrótu tam gdzie masz pole "Element docelowy" to zrób tak:

[...]/hl.exe" -game cstrike -width 800 -high 600

A jak masz Steam to chyba gdzieś w opcjach jest możliwość dopisania czegoś do linii startowej
[/qsory mam ale wpisalem i dalej tak jest to nie jest chyba wina rozdzielczości bo pokazuje poza wykresem pracy 74.9kHz/60.0Hz

Użytkownik RsQ edytował ten post 29.12.2010 11:42

  • +
  • -
  • 0

#4 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 29.12.2010 11:41

Nie wiem jak to jest w Win 7. Po prostu odpal CS'a z dodatkowymi parametrami:
-width 800 -high 600

  • +
  • -
  • 0

#5 RsQ

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Łomża
Offline

Napisano 29.12.2010 11:44

ale nie moge odpalic bo jest czarny obraz
  • +
  • -
  • 0

#6 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 29.12.2010 11:48

Pokaż screena jak ustawiłeś te parametry
  • +
  • -
  • 0

#7 RsQ

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Łomża
Offline

Napisano 29.12.2010 11:48

ale to hyba nie problem z rozdzielczości ale tego kHz ?

Dodano 29 grudzień 2010 - 11:50:
ale gdzie parametry ustawilem ja wszedłem w własciwości skrótu cs i pisało Element Docelowy i tam tak bylo "D:\cs 1.6\cstrike.exe" -console a ja dopisalem tamto i nadal tak bylo
  • +
  • -
  • 0

#8 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 29.12.2010 11:51

To jak masz ten cały element docelowy
  • +
  • -
  • 0

#9 RsQ

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Łomża
Offline

Napisano 29.12.2010 11:53

Ja mam teraz tak "D:\cs 1.6\cstrike.exe" -console -width 800 -high 600 i nie działa

Dodano 29 grudzień 2010 - 11:54:
SOry SORY SORY SORY DZIAŁA DZIEKUJE BO 1 TYDZIEŃ SIE Z TYM MOTAŁEM DZIĘKI BARDZO
  • +
  • -
  • 0

#10 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 29.12.2010 11:58

To spróbuj tak:

-w 800 -h 600 -freq 60
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych