Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z metamodem


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Gumisiek

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Steam:steam
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:Prudnik
Offline

Napisano 28.12.2010 16:58

Gdy włączam server z metamodem i amxx to wyświetla się błąd w putty:
Console initialized.
scandir failed:/root/hlds_l/./valve/SAVE
scandir failed:/root/hlds_l/./platform/SAVE
Protocol version 48
Exe version 1.1.2.6/Stdio (cstrike)
Exe build: 16:56:04 Mar  8 2010 (4883)
STEAM Auth Server
couldn't exec listip.cfg
couldn't exec banned.cfg
Server IP address 91.210.130.19:7172
LoadLibrary failed on ./cstrike/addons/metamod/dlls/metamod_i386.so: ./cstrike/addons/metamod/dlls/metamod_i386.so: cannot open shared object file: No such file or directory
Host_Error: Couldn't get DLL API from ./cstrike/addons/metamod/dlls/metamod_i386.so!
FATAL ERROR (shutting down): Host_Error: Couldn't get DLL API from ./cstrike/addons/metamod/dlls/metamod_i386.so!


Proszę o pomoc
  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 28.12.2010 17:02

./cstrike/addons/metamod/dlls/metamod_i386.so

masz ten plik ? wygląda na to, że brakuje ci metamod'a
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych