Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem - Mapy


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Fixxor

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:12
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 27.12.2010 16:10

Witam.
Mam mały problem ponieważ wgrałem sobie mapy na serwer, i niestety tylko niektóre są w AMXMODMENU nie ma innych dodanych do Amxxa
Ale są do votowania?
Wie ktoś może czego to przyczyna?.

Pozdrawiam
Fixxor
  • +
  • -
  • 0
CsMods.pl & Amxx.pl
CsMods.pl & Amxx.pl
CsMods.pl & Amxx.pl
CsMods.pl & Amxx.pl
CsMods.pl & Amxx.pl
CsMods.pl & Amxx.pl

#2 Zafahix

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:29
  • Imię:Jarek
  • Lokalizacja:Cze-wa
Offline

Napisano 27.12.2010 16:21

Pewnie dodałeś mapy i dopisałeś ich nazwy tylko w pliku mapcycle.txt. Nazwy map trzeba dopisać także do pliku maps.ini, który znajduje się w folderze cstrike/addons/amxmodx/configs. Dopisz do niego nazwy map i powinno działać :)
  • +
  • -
  • 0
forum1.jpgforum2.jpg
forum3.pngforum4.png

#3 Fixxor

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:12
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 27.12.2010 18:12

No dopisałem właśnie i nadal tak jest

Dodano 27 grudzień 2010 - 18:13:
Dopisane są i nadal nic
  • +
  • -
  • 0
CsMods.pl & Amxx.pl
CsMods.pl & Amxx.pl
CsMods.pl & Amxx.pl
CsMods.pl & Amxx.pl
CsMods.pl & Amxx.pl
CsMods.pl & Amxx.pl

#4 Zafahix

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:29
  • Imię:Jarek
  • Lokalizacja:Cze-wa
Offline

Napisano 27.12.2010 18:48

Spróbuj jeszcze skopiować plik maps.ini na pulpit i usuń go z folderu na serwie, następnie zrestartuj serwer lub zmień mapę i zobacz. Jeśli nie zadziała to wrzuć ten plik ponownie na serwer.
  • +
  • -
  • 0
forum1.jpgforum2.jpg
forum3.pngforum4.png

#5 xavaris

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:25
  • Imię:bartosz
  • Lokalizacja:Gdynia
Offline

Napisano 27.12.2010 21:46

Wejdz /configs ---> maps.ini
i wpisz tam nazwy map i zapisz i zmien mape lub zrestartuj

jak nie ma to nie wiem

Użytkownik xavaris edytował ten post 27.12.2010 21:47

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych