Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie moge dodać nowych klas do COD-STAT


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 robo112

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:18
  • Lokalizacja:City
Offline

Napisano 26.12.2010 18:10

Nie mogę dodać nowych klas do COD-STAT nie wiem co robię źle. Może mi podpowiecie?? Wysyłam swój plik .sma i proszę go skompilować bo nie mogę bo jakieś błędy są. Dodaje w załączniku oryginalny i przerobiony oraz nowe klasy w Spoilerze

Spoiler

Załączone pliki


Użytkownik robo112 edytował ten post 26.12.2010 18:11

  • +
  • -
  • 0

#2 Waski

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 50
Pomocny

  • Postów:221
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Łomża
Offline

Napisano 26.12.2010 20:40

Proszę :)

Plik *.sma Załączony plik  Cod-Stats.sma   8,04 KB  27 Ilość pobrań
  Cod-Stats.amxx
Plik *.amxx Załączony plik  Cod-Stats.amxx   16,6 KB  14 Ilość pobrań


[warn="Abes Mapper"]OffTopic[/warn]

Użytkownik Abes Mapper edytował ten post 27.12.2010 19:25


#3 robo112

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:18
  • Lokalizacja:City
Offline

Napisano 26.12.2010 20:46

Nie działa nadal mam tyle klas ile miałem. Czyli ostatnia Rambo. Ale masz + za chęci
  • +
  • -
  • 0

#4 Waski

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 50
Pomocny

  • Postów:221
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Łomża
Offline

Napisano 26.12.2010 20:49

Może coś źle instalujesz?? Sprawdź w plugins.ini czy masz Cod-Stats.amxx a nie np. cod-stats.amxx
A może w folderze plugins nie masz po prostu pluginu wgranego ...

[warn="Abes Mapper"]OffTopic[/warn]

Użytkownik Abes Mapper edytował ten post 27.12.2010 19:26


#5 robo112

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:18
  • Lokalizacja:City
Offline

Napisano 26.12.2010 21:51

Nie no działa mi normalnie ale nie ma nowych klas.
  • +
  • -
  • 0

#6 Waski

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 50
Pomocny

  • Postów:221
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Łomża
Offline

Napisano 27.12.2010 07:49

A to ja nie wiem :/

#7 robo112

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:18
  • Lokalizacja:City
Offline

Napisano 06.01.2011 14:50

Wie ktoś jak to zrobić???
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych