Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

steam [logowanie]


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 koper

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
Offline

Napisano 14.11.2008 23:40

Witma mam problem dotyczący steama, nie mogę sie zalogować do konta, jestem swiezo po formacie, wczesniej nei miałęm takiej akcji, ciagle sie loguje i nic zwiecha....
proszę o pomoc
http://img352.images...e=bdstimah3.jpg
  • +
  • -
  • 0

#2 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 14.11.2008 23:49

Musisz czekać xP
  • +
  • -
  • 0

#3 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 14.11.2008 23:52

Jak cos to mozesz sprobowac z wylaczonym avastem, czasem spowalnia/blokuje nie te programy O:)
  • +
  • -
  • 0

#4 koper

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
Offline

Napisano 14.11.2008 23:58

Musisz czekać xP

nie rób z siebie i ze mnie idioty...

Jak cos to mozesz sprobowac z wylaczonym avastem, czasem spowalnia/blokuje nie te programy O:)

nie pomaga :/
  • +
  • -
  • 0

#5 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 15.11.2008 00:04

Z nikogo nie robie idioty :/

Ja miałem to samo, poczekałem jakiś czas i zalogowało :]

Ale jak ty chcesz być mądrzejszy to proszę bardzo.
  • +
  • -
  • 0

#6 koper

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
Offline

Napisano 15.11.2008 00:09

tak tylko ze tą opcje czekania juz wykonałem zminimalizowałem i godzine czekalem az sie odpali i bez skutku, wiec takie rzeczy mnie nie przekonują, nawet gdyby zadziałało po tych 2 godzinach to nie mam zamiaru zawsze czekac tyle czasu az mi sie stim dopali, zal....
  • +
  • -
  • 0

#7 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 15.11.2008 00:10

koper, daj restart systemu O:)

#8 koper

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
Offline

Napisano 15.11.2008 00:17

kur3k nastepny... :D robiłęm juz takie rzeczy jak:
-czekanie az sie odpali
-resy kompa
-zmiane priorytetu na niski
-wyłaczanie antywira
oraz inne takie banalne rzeczy :P
  • +
  • -
  • 0

#9 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 15.11.2008 00:20

Nie używasz czasem PeerGuardiana, albo czegoś podobnego?

#10 koper

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
Offline

Napisano 15.11.2008 00:21

nie wiem nawet co to jest
  • +
  • -
  • 0

#11 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 15.11.2008 00:25

Ja np. dziś miałem tak, że STEAM mi się nie łączył przez 30min. Być może są jakieś problemy w serwerowni ( która podajże jest w Toronto, a tam są często tornada i inne anomalia pogodowe ). Spróbuj jutro, jeżeli dalej nic to nie wiem :) Ale mówię, też dziś miałem chyba dwu krotnie problem z zalogowanie na STEAM ( tak btw. mam auto logowanie ).

#12 koper

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
Offline

Napisano 15.11.2008 00:28

ja mam ten problem od 3 dni...
czasami, zdaza sie ze przy starcie systemu mi sie zaloguje.
jak właczam kompa to automatycznie mi sie odpala net i steam tylko ze ten steam włączyl mi sie z 3 razy na 15 odpalen kompa... a i jak juz mi sie ten steam odpalał to go nie wylaczalem ale za jakies 2 godziny jak chcialem odpalic cs to wyskakiwalo "Gra jest w tej chwili nie dostepna spróbuj pozniej" po czym zwieszał mi sie steam.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych