AMXX [FFA+BF2] by WazzaP
WazzaP
29.12.2011
Heh Nie na pracowałeś sie takie coś to jest na OwnServer.pl - Hosting serwerów gier multiplayer, serwery głosowe
Gotowe paczki!
Kolego chyba jesteś w błędzie. Nie wiem to może oni podwędzili? Ta paczka ma już ponad rok, a ich nowy panel z tym instalowaniem paczek? Parę miesięcy?
czemu mam zmienic friendlyfire?
FriendlyFire zmienisz w server.cfg (mp_friendlyfire 1)
FreaK.?
30.12.2011
WazzaP - Najczęstszy błąd. Plugin backweapons.amxx - jeśli mamy odznake agenta 007 z pompy to gdy kose mamy to i tak widać naszą broń i to nie ma sensu.
WazzaP
30.12.2011
Zawsze można wyłączyć ten plugin. Rok temu nie pomyślałem o tym oraz byłem o wiele mniej doświadczony
FreaK.?
30.12.2011
Życie - Też mam dopiero 2 msc swojego Battlefielda i też się nauczyłem, żeby na taki serwer nie wgrywać czapek itd.
imPR0ve
30.12.2011
Nie ma cie czego mu gratulować!
Otóż ta paczka jest to gotowy pack z hostingu www.ownserver.pl Każdy kto posiada tam serwer może ją zainstalować bez problemu z panelu
To jest kopiowanie=warn:)
Otóż ta paczka jest to gotowy pack z hostingu www.ownserver.pl Każdy kto posiada tam serwer może ją zainstalować bez problemu z panelu
speedkill
30.12.2011
Ale w głupoty gadacie.
Jeden zobaczył już napisał po co miałby skopiować WazzaP paczke i wgrać ją tutaj jest jakaś w tym logika ?
Jak jest to ja jej nie widzę, a co dostał pare plusów i dlatego niby ją skopiował ?
Więc może nie od razu złodziej , złodziej tylko , warto zapytać dlaczego tak jest.
@up
Daj większy rozmiar tekstu , bo nie widzę.
Użytkownik speedkill edytował ten post 30.12.2011 10:02
Jeden zobaczył już napisał po co miałby skopiować WazzaP paczke i wgrać ją tutaj jest jakaś w tym logika ?
Jak jest to ja jej nie widzę, a co dostał pare plusów i dlatego niby ją skopiował ?
Więc może nie od razu złodziej , złodziej tylko , warto zapytać dlaczego tak jest.
@up
Daj większy rozmiar tekstu , bo nie widzę.
Użytkownik speedkill edytował ten post 30.12.2011 10:02
WazzaP
30.12.2011
Nie ma cie czego mu gratulować!
Ja pier**lę! Potrzebujemy okulisty!
Heh Nie na pracowałeś sie takie coś to jest na OwnServer.pl - Hosting serwerów gier multiplayer, serwery głosowe
Gotowe paczki!
Kolego chyba jesteś w błędzie. Nie wiem to może oni podwędzili? Ta paczka ma już ponad rok, a ich nowy panel z tym instalowaniem paczek? Parę miesięcy?
FreaK.?
30.12.2011
Wierni wierzący w ***** co nosi nazwę OwnSerwer... Wy myślicie, że oni sami paczki robili? buahah Wchodzą na amxx.pl i pobierają gotowce i się podpisują
XxXP0W3RXxX
22.02.2012
ludzie co wy chcecie od biedaka dobra paka mi zadzialala od razu!!! jak nie umiecie wgrywac to poczytajcie poradniki na www.google.pl !
Analf4beta//A//
07.08.2012
Timeprojector_PL.amxx - Czas i następna mapa w prawym górnym rogu.
Heh, ładna paczuszka.
Heh, ładna paczuszka.
Hastu
08.03.2013
mam taki problem czemu gdy usunę te wszystkie "Na Swięta" nie widać paki gdy plantuje i ja wyrzucę bron tez jej nie widać
RapName
02.04.2013
Przepraszam za mały odkop ale można prosić o "bf2webdocs" do tego systemu odznak ?
bolek_stw
03.04.2013
1 postPrzepraszam za mały odkop ale można prosić o "bf2webdocs" do tego systemu odznak ?
http://amxx.pl/topic/7271-bf2-rank-mod-pl-v155/