Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
AMXBans 6.x

Problem z zalogowaniem

AMXBans 6.x

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
16 odpowiedzi w tym temacie

#1 Lethos

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:28
  • Lokalizacja:Ropczyce
Offline

Napisano 23.12.2010 14:21

Witam, kiedy sie loguje wskakuje mi taki blad
Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/fragands/public_html/bany/include/smarty/Smarty.class.php on line 1991

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/fragands/public_html/bany/include/smarty/Smarty.class.php on line 1991


w FAQ jest opisane lekarstwo na to wgralem innym programem (FilaZilla ,TC) ale nie pomoglo nic co zrobic ??
  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 23.12.2010 14:34

daj linka
  • +
  • -
  • 1

#3 Lethos

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:28
  • Lokalizacja:Ropczyce
Offline

Napisano 23.12.2010 14:38

AMXBans 6.0.0 | Gm 1.2 - Ban list

moj amx jak sie loguje to blad
a link do FGQ nizej
FAQ - AMXBans 6 - Nieoficjalny polski support AMX Mod X



a i jeszcze jedno pytanko ja stworzylem przy instalacij amxbans tabele prefix "amx"

a tu jaka podac ?
amx_sql_table "admins" czy zmienic na "amx"??

Użytkownik Lethos edytował ten post 23.12.2010 14:40

  • +
  • -
  • 0

#4 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 23.12.2010 14:44

oh człowiecze.

najlepiej bedzie jak zaisntalujesz to :
[GmAMXBans] (GM 1.4) AMXBans + MiniModyfikacja + Fixy - Nieoficjalny polski support AMX Mod X


ale jak chesz zostac przy swojej wersji to wrzuc plik dostepny w załączniku do

folderbanów/include/smarty

a tu jaka podac ?
amx_sql_table "admins" czy zmienic na "amx"??


amx wpsiz ale z sql.cfg nie jest juz pobierany prefix (nie to co w 5x)

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 1

#5 Lethos

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:28
  • Lokalizacja:Ropczyce
Offline

Napisano 23.12.2010 15:02

ehh teraz mi taki error wyskakuje

Fatal error: Call to undefined function __stats() in /home/fragands/public_html/bany/login.php on line 106




a tu w amx_sql_host "mam podac adres Hosta bazy??"

Użytkownik Lethos edytował ten post 23.12.2010 15:10

  • +
  • -
  • 0

#6 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 23.12.2010 15:55

zaisntaluj na nowo amxbans
[GmAMXBans] (GM 1.4) AMXBans + MiniModyfikacja + Fixy - Nieoficjalny polski support AMX Mod X

a tu w amx_sql_host "mam podac adres Hosta bazy??"


dokładnie tak
  • +
  • -
  • 1

#7 Lethos

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:28
  • Lokalizacja:Ropczyce
Offline

Napisano 23.12.2010 17:15

zaisntaluj na nowo amxbans
[GmAMXBans] (GM 1.4) AMXBans + MiniModyfikacja + Fixy - Nieoficjalny polski support AMX Mod X


a to mam podmienic do tego amxbansa co uzywam terez czy usunac a zainstalowac ta wersje?

Użytkownik Lethos edytował ten post 23.12.2010 17:17

  • +
  • -
  • 0

#8 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 23.12.2010 17:56

NA NOWO !

Czytanie ze ZROZMIENIEM :) tego w podstawowej uczą
  • +
  • -
  • 1

#9 Lethos

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:28
  • Lokalizacja:Ropczyce
Offline

Napisano 23.12.2010 21:22

Witam, w Gm AMXBans 1.4 DPROTO - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
pisze
Wchodzi w katalog upgrade i kopiuje pliki (zamienia)
Następnie /include/db.config.php i usuwa linijkę
$config -> v_web = "

ja pliku db.config.php nie mam ale mam db.inc.php i tam mam taka linijke ?? czy to usunac czy brakuje mi pliku db.config.php???


$config->v_web = "1.4";
  • +
  • -
  • 0

#10 Kawon

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 884
Czempion

  • Postów:5165
  • Steam:steam
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Dzierzgoń
Offline

Napisano 23.12.2010 21:26

Musisz zainstalować a nie tylko wrzucić pliki
jak zainstaluesz na nowo to ci utworzy pik db.config.php

Literówka:
nie

pisze

Tylko
jest napisane

Użytkownik Kawon edytował ten post 23.12.2010 21:27

  • +
  • -
  • 0

DarkGL to mój autorytet.


#11 Lethos

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:28
  • Lokalizacja:Ropczyce
Offline

Napisano 23.12.2010 21:29

zainstalowalem all poszlo wyszystko ladnie bez bledu :D ale mam tylko teki plik db.inc.php i w nim mam wartosc ta co napsialem wyzej zamiast db.config.php

Dodano 26 grudzień 2010 - 20:00:
Pavulon

U mnie w miejscu STEAM pokazuje tak :

Dołączona grafika

jak zrobic zeby pokazywalo tak jak na obrazu co mi wyslales tutaj [GmAMXBans] GM 1.5 kilka błedow - Nieoficjalny polski support AMX Mod X (napisalem tu bo tamten teamt zamkniety a nie chce nowego tworzyć i od razu bedzie mozna ten zamknac )

Użytkownik Lethos edytował ten post 24.12.2010 00:10

  • +
  • -
  • 0

#12 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 26.12.2010 21:05

Pavulon

U mnie w miejscu STEAM pokazuje tak :

Sprawdź chmody, bo masz Error 500 http://frag-and-skil...90&lang=english
  • +
  • -
  • 1

#13 Lethos

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:28
  • Lokalizacja:Ropczyce
Offline

Napisano 26.12.2010 21:08

wszystkie pliki i foldery/podfoldery include mam na 777

Użytkownik Lethos edytował ten post 26.12.2010 21:09

  • +
  • -
  • 0

#14 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 26.12.2010 22:23

wszystkie pliki i foldery/podfoldery include mam na 777

więc zmień to na np 755 (bo ten "pr0" hosting xaa.pl ma ciekawe powody błędów)
  • +
  • -
  • 1

#15 Lethos

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:28
  • Lokalizacja:Ropczyce
Offline

Napisano 26.12.2010 23:34

zmienilem ale nie pomoglo
  • +
  • -
  • 0

#16 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 27.12.2010 10:55

http://frag-and-skil...le/xmlproxy.php - 500 Internal Server Error
ciężko powiedzieć co jest problemem(na pewno hosting) jak nie widać błędu. logów błędów apache'a pewnie nie ma, ale możesz poszukać (może gdzieś w cPanelu)
a tak to cóż, możesz próbować wgrywać ponownie czy zmieniać uprawnienia, ale wątpię by mogło to przynieść zamierzone rezultaty
  • +
  • -
  • 1

#17 Lethos

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:28
  • Lokalizacja:Ropczyce
Offline

Napisano 27.12.2010 10:58

wgralem oddnowa ten folder caly steamprofil ale dalej nie pomoglo

a moze amxbans oddnowa zainstalowac?? (TEZ NIE POMOGLO)


Nic nie pomoglo zmienilem prawa plikom 644 a katalogom 755 probowalem na rozne sposoby ale zaden nie dal poprawnych efektow.

Napisałem do Administratorów proserwera (xaa)


:(

Dodano 27 grudzień 2010 - 23:01:
ok pomoglo niektore prawa te co przy instalacji sie ustawialo na 777 zmeinilem na 755 i smiga dzięki za pomoc punkciki leca mozna zamknac

Użytkownik Lethos edytował ten post 27.12.2010 12:14

  • +
  • -
  • 0





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych