Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

autovote problem


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 kemez

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:36
Offline

Napisano 13.11.2008 19:15

Witam, mam problem taki ze nie dziala mi glosowanie automatyczne z amxx`a samo sie wylaczylo nie wiem czemu, gdzie moge znalezc cos co jest za to odpowiedzialne??
  • +
  • -
  • 0

#2 Saper

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 220
Profesjonalista

  • Postów:1315
  • GG:
  • Imię:Juzio ;d
  • Lokalizacja:Bialystok
Offline

Napisano 13.11.2008 19:18

jakie glosowanie automatyczne??? Chodzi ci o vot na mape???
Jesli tak to w plugins.ini sprawdz czy maz wlaczony plugin
mapchooser.amxx

Pozdro
  • +
  • -
  • 0

#3 wizu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 224
Profesjonalista

  • Postów:1217
  • GG:
  • Lokalizacja:Sanok
Offline

Napisano 13.11.2008 19:18

Zobacz, czy w amxmodmenu >9 > 6 (chyba tam są spauzowane pluginy) czy nie jest zatrzymany plugin
Nextmap Chooser mapcooser.amxx. Ewentualnie zobacz, czy w pliku plugins.ini nie masz ; przed mapcooser.amxx.
Jeśli to nie pomoże, to napisz, czy mapa zmienia się samoczynnie bez vote, czy trwa w nieskończoność.
  • +
  • -
  • 0

#4 kemez

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:36
Offline

Napisano 13.11.2008 19:26

jest plik w folderku plugins-mapchoser.amxx w plugins.ini tez jest dopisane mapchoser.amxx i nie ma przed nim srednika. w amxmodmenu tez jest odpauzowany plugin ;/ resne serwer moze bedzie dzialalo ok
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych