Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

/klasa się nie wczytuję


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Drewno.

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 36
Życzliwy

  • Postów:263
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 19.12.2010 15:01

Mam diablomod i nie wczytuję klasy,sprawdzam konsole,kiedy piszę /klasa,to taki komunikat



L 12/19/2010 - 15:06:39: [AMXX] Run time error 4 (plugin "DiabloMod_5.99.amxx") - debug not enabled!
L 12/19/2010 - 15:06:39: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

Użytkownik Master'eX edytował ten post 19.12.2010 15:01


#2 sebul

    Godlike

  • Junior Admin

Reputacja: 2016
Godlike

  • Postów:5411
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Ostrołęka
Offline

Napisano 19.12.2010 15:24

Wpisz w plugins.ini po nazwie pluginu debug, czyli
DiabloMod_5.99.amxx debug
i potem zobacz te logi i je tutaj pokaż.
  • +
  • -
  • 0
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Generator tabeli expa - aż do 103600 poziomu

#3 Drewno.

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 36
Życzliwy

  • Postów:263
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 19.12.2010 15:36

L 12/19/2010 - 15:42:27: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "DiabloMod_5.99.amxx")
L 12/19/2010 - 15:42:27: [AMXX] Run time error 4: index out of bounds
L 12/19/2010 - 15:42:27: [AMXX] [0] DiabloMod_5.99.sma::select_class_handle (line 489

#4 FreZZy

    Guru

  • Zbanowany

Reputacja: 210
Profesjonalista

  • Postów:716
  • GG:
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Wwa
Offline

Napisano 19.12.2010 15:59

pokaż funkcje w linijce 489

#5 Drewno.

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 36
Życzliwy

  • Postów:263
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 20.12.2010 14:52

w 489 nic nie mam -.-

#6 Lopez.

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 29
Życzliwy

  • Postów:86
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 20.12.2010 14:56

Masz ma pewno błąd w funkcji
select_class_handle
Jednak wątpię iż jest to wina niewyświetlania się klas, czy jesteś pewien że masz dobrą bazę na pewno ?
Jeżeli masz darmówkę to to może być przyczyną.
  • +
  • -
  • 0

#7 FreZZy

    Guru

  • Zbanowany

Reputacja: 210
Profesjonalista

  • Postów:716
  • GG:
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Wwa
Offline

Napisano 20.12.2010 15:53

L 12/19/2010 - 15:42:27: [AMXX] [0] DiabloMod_5.99.sma::select_class_handle (line 489

-.-

pokaż linijke 489 z sma




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych