Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z kz plugin


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 dizz

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • Imię:Olaf
  • Lokalizacja:Żory
Offline

Napisano 17.12.2010 22:50

Witam, mam pewien problem, otóż wgrałem cały plugin "Kz Jump Plugin v0.08b" ale jest pewien problem. Ponieważ kiedyś wszystko działało bez zarzutu, a teraz kiedy wchodzę np. na kz_longjumps2, włączam amxmodmenu i widzę że pluginy z kz są wyłączone. Włączyłem je ale dalej nie działało aż w konsoli wpisałem kz_enabled 1 i wyskoczyło coś tam multiplayer. Jak zrobić aby działało na New Game.

PS Próbowałem komendę sv_lan 0, Ale nie pomaga.

Proszę o szybką pomoc!.
  • +
  • -
  • 0

#2 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 18.12.2010 10:57

Dodaj ten cvar do amxx.cfg
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych