Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

problem lvl


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Aretk

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:95
  • Lokalizacja:kraków
Offline

Napisano 17.12.2010 11:19

zrestartowalem lvle serweru ale jak zaczyna sie grac ma sie okolo 20-30 jak to zmienic?
  • +
  • -
  • 0
Zapraszam na forum spamujemy.ugu.pl

#2 KariiO

    Super Hero

  • Power User

Reputacja: 395
Wszechpomocny

  • Postów:1133
  • GG:
  • Imię:Korneliusz
  • Lokalizacja:Cieszyn
Offline

Napisano 17.12.2010 11:39

diablo_avg 1 - zaczynanie od sredniej serwera (liczonego od lvl 1)
  • +
  • -
  • 0

#3 Aretk

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:95
  • Lokalizacja:kraków
Offline

Napisano 17.12.2010 20:00

gdzie to ustawic?
  • +
  • -
  • 0
Zapraszam na forum spamujemy.ugu.pl

#4 KariiO

    Super Hero

  • Power User

Reputacja: 395
Wszechpomocny

  • Postów:1133
  • GG:
  • Imię:Korneliusz
  • Lokalizacja:Cieszyn
Offline

Napisano 17.12.2010 20:45

W cvarach...
cstrike/addons/amxmodx/configs/amxx.cfg
  • +
  • -
  • 0

#5 Aretk

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:95
  • Lokalizacja:kraków
Offline

Napisano 17.12.2010 21:23

jest tak ustawione
  • +
  • -
  • 0
Zapraszam na forum spamujemy.ugu.pl

#6 Szymon035

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 79
Zaawansowany

  • Postów:570
  • Steam:steam
  • Imię:Szymon
  • Lokalizacja:Katowice / Żory
Offline

Napisano 17.12.2010 21:28

Bo musisz ustawić to na 0.
Wpisz takie coś:
diablo_avg 0
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych