Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

QTM problemProblem ze zwiększeniem lvla na serwie codmod


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 h0w?!

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:10
  • Imię:kamil
  • Lokalizacja:Tam gdzie ty nie :D
Offline

Napisano 16.12.2010 19:40

Witam!
Mam problem ze zwiększeniem lvla na moim serwie CodMod.
Chodzi o to że jak już wszystko sobie ładnie ustawie krok po kroku z poradnika kiedy już skompiluje ten plik .sma na .amxx, wgrywam na serwa i nie ma lvli ... nie wiem czy zrobiłem jakiś błąd w pliku .sma czy co ale jak by ktoś mógł poprawić to bardzo bym prosił ;)
Pozdrawiam!

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych