Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

serwer z zabijaki nie działa


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Carcharis

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 15.12.2010 21:49

Witam! Jestem nowy na tym forum więc proszę o wyrozumiałość. Dzisiaj zakupiłem serwer z zabijaka.pl wszystko poszło pięknie aż do czasu kiedy w konsoli ukazało się coś takiego:
Auto detecting CPU
Using Pentium II Optimised binary.
Auto-restarting the server on crash

Console initialized.
scandir failed:/home/servers/s12689/./platform/SAVE
Protocol version 48
Exe version 1.1.2.6/Stdio (cstrike)
Exe build: 16:56:12 Mar 8 2010 (4883)
STEAM Auth Server
couldn't exec language.cfg
Writing banned.cfg.
WARNING: UDP_OpenSocket: port: 29958 bind: Address already in use
FATAL ERROR (shutting down): Couldn't allocate dedicated server IP port 29958.


W statusie pisze, że serwer jest uruchomiony lecz on nie działa :( Proszę o pomoc...
  • +
  • -
  • 0

#2 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 16.12.2010 00:26

spróbuj zrobić reinstall :]
  • +
  • -
  • 0

#3 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 16.12.2010 07:18

spróbuj zrobić reinstall :]


oh mafia mafia ;d

JAK BYK PISZE ŻE PORT ZAJĘTY :P musiał ci sie wcześniej serwer zawiesić albo maja na maszynie serwer na tym samym porcie juz odpalony ;]

Uwaga! (dodane przez: MafiaDL)
hehehe no co :P Reinstall pomoże na wszystko tak samo jest z PC :P

Użytkownik MafiaDL edytował ten post 16.12.2010 07:45
Aha piszę sie: jest napisane ;d

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych