Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Restart serwera


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 kmo2008

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:25
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Tczew
Offline

Napisano 13.12.2010 15:56

Witam. Mam serwer 20 slotowy z wgranym diablomode. Lecz gdy ejstem na nim i wjedzie jakas druga osoba to sie on restartuje. Wiecie jaki może być teog powód? Dostępu do logów nie mam ale będę pisał do hostingu może mi je udostepnią.
  • +
  • -
  • 0

#2 WazzaP

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Łęczna
Offline

Napisano 13.12.2010 16:44

Spróbuj może jeszcze raz wgrać diablo. Może źle coś wgrałeś..
Spróbuj Kombinować :)
  • +
  • -
  • 0

#3 kmo2008

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:25
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Tczew
Offline

Napisano 13.12.2010 18:55

wgrywalem juz 3 razy.
  • +
  • -
  • 0

#4 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 13.12.2010 19:29

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum:
AMX Mod X -> Problemy
do
HLDS -> Problemy

  • +
  • -
  • 0

#5 kmo2008

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:25
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Tczew
Offline

Napisano 13.12.2010 20:23

Admin. proszę o przeniesienie tego do pluginy > problemy.
Okazało się że to problem z nową klasą ktorą dodałem.
  • +
  • -
  • 0

#6 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 13.12.2010 21:52

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum:
HLDS -> Problemy
do
Mody -> Diablo Mod -> Problemy

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych