Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Lajkowy problem z amxx na HLDS


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Tioxxx1

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:58
  • GG:
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 12.12.2010 18:52

Witam mam bardzo lajkowy problem,gdzie wrzucić moją gotową paczkę amx gdy mam hlds'a odpalanego przez steam bo zapomniałem ? Plus poleci :].
  • +
  • -
  • 0

#2 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 12.12.2010 19:35

\Steam\steamapps\*NAZWAKONTA*\dedicated server
  • +
  • -
  • 1

#3 Tioxxx1

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:58
  • GG:
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 12.12.2010 22:49

No niestety ale nie chodzi.
  • +
  • -
  • 0

#4 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 12.12.2010 22:59

AMXX ? liblist.gam ma odniesienia do bibliotek metamoda ?
  • +
  • -
  • 0

#5 Tioxxx1

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:58
  • GG:
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 13.12.2010 16:15

Ok już śmiga tylko mam teraz problem z amxmodmenu ; o

Użytkownik Tioxxx1 edytował ten post 13.12.2010 17:24

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych