Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Pytanie dotyczące weryfikacji


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Adrenaline

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:109
  • Lokalizacja:Fox ;-)
Offline

Napisano 12.12.2010 16:35

Witam. Mam taki problem a mianowicie na fd wgrałem model ale był on uszkodzony i teraz ludzie nie mogą normalnie wejść bo wywala komunikat, że bodajże rozmiary się nie zgadzają i takie jest moje pytanie czy jest możliwość aby zmusić graczy do ściągnięcia plików od nowa ? choćby modeli jakiś plugin do tego czy ustawienie w server.cfg ?

Pozdrawiam
  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 12.12.2010 16:43

Nie da się zmusić gracza do zastąpienia istniejącego pliku. Muszą usunąć plik.
Możesz co najwyżej zmienić nazwę pliku(w pluginie i katalogu).
  • +
  • -
  • 0

#3 Adrenaline

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:109
  • Lokalizacja:Fox ;-)
Offline

Napisano 12.12.2010 17:01

Mam Zombie Plague 4.3 ale nie mogę znaleźć tej linijki za to odpowiedzialnej

Na początku jak włączyłem serwer to działał normalnie a później coś się posypało po 1-2 mapach i wywaliło komunikat, że nie ma modelu v_knife.mdl a w standardowej paczce nie ma v_knife a v_knife_zombie ... więc to .sma jest jakieś wadliwe O.o

@Edit
Czy mógłby ktoś zmienić foldery modeli w tym .sma na zombie_plague2 i dźwięków na zombie_plague2 , z góry dzięki

Ja zedytowałem ale teraz skrypt odczytuje modele z zombie_plague i zombie_plague2 naraz .. :/

Mała pomoc ? :|

Załączone pliki


Użytkownik Adrenaline edytował ten post 12.12.2010 18:05

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych