Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[COD:MW NOWY] Błąd, sypie rlogami.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 fuuuuu!

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 35
Życzliwy

  • Postów:117
  • GG:
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 12.12.2010 14:18

Witam, ostatnio postanowiłem się przerzucić ze starego COD na nowego. Zabrałem się do pracy i tak przy 50-60% ukończonej roboty zacząłem troszkę testować, w pewnym momencie serwer padł i sypło rlogami:

L 12/12/2010 - 11:50:11: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "QTM_CodMod.amxx")
L 12/12/2010 - 11:50:11: [AMXX] Run time error 3: stack error
L 12/12/2010 - 11:50:11: [AMXX] [0] Untitled.sma::CurWeapon (line 752)


SMA jak na razie nie edytowałem, standardowe, załączam. Może ktoś coś poradzić?

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0


Wejdź i zostań na dłużej :]

Dołączona grafika





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych