Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie pokazuje statow codBLAD


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 jano1992

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:85
  • Imię:pococito
  • Lokalizacja:Pkw
Offline

Napisano 10.12.2010 21:08

proszę o naprawienie tego bledu nie wiem o co chodzi nie widze statow danej klasy ani expa itemu


blad
Błąd w tej linijce:
public PokazInformacje(id)
{
id -= ZADANIE_POKAZ_INFORMACJE;

set_task(0.1, "PokazInformacje", id+ZADANIE_POKAZ_INFORMACJE);

if(!is_user_alive(id))
{
new target = entity_get_int(id, EV_INT_iuser2);

if(target == 0)
return PLUGIN_CONTINUE;

set_hudmessage(186, 85, 211, 0.6, -1.0, 0, 0.0, 0.3, 0.0, 0.0, 2);
ShowSyncHudMsg(id, SyncHudObj, "Klasa : %s^nDoswiadczenie : %i / %i^nPoziom : %i^nPrzedmiot : %s", nazwy_klas[klasa_gracza[target]], doswiadczenie_gracza[target], doswiadczenie_poziomu[poziom_gracza[target]], poziom_gracza[target], nazwy_przedmiotow[informacje_przedmiotu_gracza[target][0]]);

return PLUGIN_CONTINUE;
}
set_hudmessage(186, 85, 211, 0.02, 0.23, 0, 0.0, 0.3, 0.0, 0.0);
ShowSyncHudMsg(id, SyncHudObj, "[Klasa : %s]^n[Doswiadczenie : %i / %i]^n[Poziom : %i]^n[Item : %s]^n", nazwy_klas[klasa_gracza[id]], doswiadczenie_gracza[id], doswiadczenie_poziomu[poziom_gracza[id]], poziom_gracza[id], nazwy_przedmiotow[informacje_przedmiotu_gracza[id][0]], get_user_health(id));
return PLUGIN_CONTINUE;
}

link do obrazka problem Mój odnośnik

link do sma i amxx Mój odnośnik


proszę O POMOC GG20810016
  • +
  • -
  • 0
www.cs-sniper.pl

Szukamy adminów i moderatorów

#2 Maussanti

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 47
Pomocny

  • Postów:114
  • GG:
  • Imię:Maussanti
  • Lokalizacja:.
Offline

Napisano 10.12.2010 21:14

Może podmieniałeś tam max lvl? Jak tak to ile lvl wkleiłeś?

Zawsze gdy wklejasz np 401, to tutaj:
public SprawdzPoziom(id)
{
if(poziom_gracza[id] < 201)
{


Zamiast 201 wpisujesz tyle ile wkleiłeś.
  • +
  • -
  • 0

#3 jano1992

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:85
  • Imię:pococito
  • Lokalizacja:Pkw
Offline

Napisano 10.12.2010 21:34

a mozesz mi to zrobic bo nie potrafie chyba 1001 lvl dawalem dam plusik
  • +
  • -
  • 0
www.cs-sniper.pl

Szukamy adminów i moderatorów

#4 Maussanti

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 47
Pomocny

  • Postów:114
  • GG:
  • Imię:Maussanti
  • Lokalizacja:.
Offline

Napisano 10.12.2010 21:41

Łap dałem 1001, ale nie wiem czy dobrze, bo nie jesteś pewien ile ..

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 1

#5 jano1992

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:85
  • Imię:pococito
  • Lokalizacja:Pkw
Offline

Napisano 10.12.2010 21:58

nadal nie pokazuje :'( nie wiem co jest nie tak a jak sprawdzic jakie sie dalo lvl

Dodano 10 grudzień 2010 - 22:00:
juz wiem dodalem 1000 lvl i popraf mi jak mozesz zeby klasa paczkow byla widoczna 1 plusik juz idzie za staranie
  • +
  • -
  • 0
www.cs-sniper.pl

Szukamy adminów i moderatorów

#6 Maussanti

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 47
Pomocny

  • Postów:114
  • GG:
  • Imię:Maussanti
  • Lokalizacja:.
Offline

Napisano 10.12.2010 22:14

Zmieniałeś coś tam gdzie masz
0,35,140,315,560,875,1260,1715,2240,2835,3500,4235,5040,5915,6860,7875,8960,10115,11340,12635,14000,15435,16940,18515,20160,21875,23660,25515,27440,29435,31500,33635,35840,38115,40460,42875,45360,47915,50540,53235,56000,58835,61740,64715,67760,70875,
74060,77315,80640,84035,87500,91035,94640,98315,102060,105875,109760,113715,117740,121835,126000,130235,134540,138915,143360,147875,152460,157115,161840,166635,171500,176435,181440,186515,191660,196875,202160,207515,212940,218435,224000,229635,235340,241115,246960,252875,258860,
264915,271040,277235,283500,289835,296240,302715,309260,315875,322560,329315,336140,343035,350000,357035,364140,371315,378560,385875,393260,400715,408240,415835,423500,431235,439040,446915,454860,462875,470960,479115,487340,495635,504000,512435,520940,529515,538160,546875,555660,564515,573440,
582435,591500,600635,609840,619115,628460,637875,647360,656915,666540,676235,686000,695835,705740,715715,725760,735875,746060,756315,766640,777035,787500,798035,808640,819315,830060,840875,851760,862715,873740,884835,896000,907235,918540,929915,941360,952875,964460,976115,987840,999635,1011500,1023435,1035440,
1047515,1059660,1071875,1084160,1096515,1108940,1121435,1134000,1146635,1159340,1172115,1184960,1197875,1210860,1223915,1237040,1250235,1263500,1276835,1290240,1303715,1317260,1330875,1344560,1358315,1372140,1386035,1400000

  • +
  • -
  • 1

#7 jano1992

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:85
  • Imię:pococito
  • Lokalizacja:Pkw
Offline

Napisano 11.12.2010 16:02

nic tam chyba nie zmienialem :D pliki dawalem chlopowi zeby mi klasy dodal bo mi nie wychodizlo caly czas bledy mozesz napisac na gg 20810016

Dodano 10 grudzień 2010 - 22:25:
dam ci czyste pliki sma z coda i dodasz mi te 4 klasy premium co sa dodane w tym codziku ???

tu jest link do tych starego coda zmnisz mi i dodasz klasy premium takie jak mam w tamtym moze ja cos popieprzylem
http://www.cscenter.pl/pluginy_amx_mod_x/179123-cod_mod_sklep.html

Dodano 11 grudzień 2010 - 09:17:
POMOZE KTOS ZALEZY MI NA Tym

Dodano 11 grudzień 2010 - 11:47:

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości


Dodano 11 grudzień 2010 - 12:04:
pomoze ktos

Dodano 11 grudzień 2010 - 16:02:
zyje ktos na tym forum

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości

:confused:

Użytkownik deepack16 edytował ten post 10.12.2010 22:26

  • +
  • -
  • 0
www.cs-sniper.pl

Szukamy adminów i moderatorów




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych