Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
AMXBans 6.x

Hasła do adminów sie nie zapisują.

AMXBans 6.x

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Qmi

    Wszechpomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:373
  • GG:
Offline

Napisano 10.12.2010 14:59

Tak jak w temacie, zaktualizowałem mojego GM 1.2 na 1.4 i teraz wszystko chodzi elegancko tylko że nie mogę dodać admina, nie wiem czemu , wpisuje hasło, a ono sie nie dodaje :/

Dodano 10 grudzień 2010 - 15:08:
pisze że admin został dodany ale hasło znika ;/

#2 Turtle

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:72
  • Imię:Jarek
  • Lokalizacja:kraków
Offline

Napisano 10.12.2010 17:48

na liście adminów masz go dodanego? Bo hasła się nie wyświetlają - jest puste pole.
  • +
  • -
  • 0
cs.UMRZYJ.com - Odwiedź nas!

Dołączona grafika

#3 Qmi

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:373
  • GG:
Offline

Napisano 11.12.2010 22:26

Tak , wszystkie hasła się wyczyściły, Ci którzy grają na NS i mają admina na Hasło, po prostu nie mogą wejść na serwer ,hasła tak jakby się zablokowały , nie wiem co się dzieje , wszystkie pola z hasłami się wyczyściły .

Dodano 11 grudzień 2010 - 22:26:
~ Refresz

#4 ProMil

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 73
Pomocny

  • Postów:186
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Artur
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 11.12.2010 22:33

Ponieważ w GM 1.4 jest kodowanie md5.
Wprowadź ponownie hasła.
  • +
  • -
  • 0

#5 Qmi

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:373
  • GG:
Offline

Napisano 14.12.2010 15:54

Ty umiesz czytać? Hasła w ogóle mi się nie dodają, wpisuje daje zapisz, jest napis admin amxmodox dodany (lub cos w tym stylu) i nadal nic..

Dodano 14 grudzień 2010 - 15:54:
a o co chodzi z tym md5?

A to może być spowodowane tym że ja wcześniej zmieniałem hasło do PA w amxbansie, i coś źle zmieniłem ( Zmiana hasła ! Pilne ! - Nieoficjalny polski support AMX Mod X ) <-- Tu macie temat, to może przez to coś się mogło popsuć.

I ponownie proszę, jakby ktoś miał czas to mógłby ze mną pogadać prywatnie na GG,skaypie , lub czyms podobnym , żeby to załatwić szybko i bez problemów jak się to uda bo już 4 dzień nie daje sobie z tym rady, także jakby ktoś miał czas może ze mną pogadać i mi to wytłumaczyća

Użytkownik Qmi edytował ten post 14.12.2010 15:54


#6 nd022

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:40
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 15.12.2010 15:57

A ustawiałeś admina na nick czy steam? I jakie flagi ustawiłeś?

Dodano 15 grudzień 2010 - 15:57:
Nie wiem dlaczego nie mam praw do edycji swojego postu, więc muszę napisać ponownie.

A ustawiałeś admina na nick czy steam? I jakie flagi ustawiłeś?
Bo z tego co zauważyłem to jest troszkę inaczej niź w starej banliscie. Jak ustawiasz na steam to flagi masz ce. Za to na nick niby jest napisane że flaga ma być a, a tak naprawdę nie działa. Aby admin działał, musisz ustawić mu flagę ae. Nigdzie tego nie mogłem znaleść więc metodą prób i błedów udało mi się to zrobić. Co do pustych pól hasła użytkownika, to ja też tak mam. Po wpisanu hasła, ono znika i jest puste pole. Ale w bazie jest zapisane i spokojnie działa.
  • +
  • -
  • 1

s_6769-baner45.png

s_5650-baner45.png


#7 Qmi

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:373
  • GG:
Offline

Napisano 15.12.2010 16:44

Dzięki :) Plusik , temat do zamknięcia i radze to gdzieś zapisać bo widzę że nie tylko ja mam taki problem.

#8 Adminek AMXX.PL

    Admin :)

  • Bot

Reputacja: 156
Profesjonalista

  • Postów:7173
  • Lokalizacja:AMXX.PL
Offline

Napisano 15.12.2010 17:09

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Życzonko autorka

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych