Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

diabmod level


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Aretk

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:95
  • Lokalizacja:kraków
Offline

Napisano 07.12.2010 17:34

Mam taki o to problem gdy nie ma nikogo na serwerze i np: podsadzi sie bombe to nie dodaje expa i potem klasa sie buguje i w ogóle nie mozna zdobyc expa co zrobic?
  • +
  • -
  • 0
Zapraszam na forum spamujemy.ugu.pl

#2 KariiO

    Super Hero

  • Power User

Reputacja: 395
Wszechpomocny

  • Postów:1133
  • GG:
  • Imię:Korneliusz
  • Lokalizacja:Cieszyn
Offline

Napisano 07.12.2010 21:40

Wiadomo że nie da bo diablo działa w pełni gdy są dwie osoby ^^
  • +
  • -
  • 0

#3 Nqb?

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
  • Imię:paweł
  • Lokalizacja:woj. Łódzkie
Offline

Napisano 07.12.2010 21:45

u mnie tez tak jest , ale nic sie jeszcze nie zbugowało . Wydaje mi sie to normalne , ze przy 1 osobie nie leci exp i chyba lepsze , poniewaz nikt nie expi :)
  • +
  • -
  • 0

#4 Aretk

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:95
  • Lokalizacja:kraków
Offline

Napisano 08.12.2010 19:18

ale mi chodzi o to ze jak sie tak proboje to nie daje expu a potem nawet jak jest 20 graczy tez tej osobie nie daje expu
  • +
  • -
  • 0
Zapraszam na forum spamujemy.ugu.pl

#5 KariiO

    Super Hero

  • Power User

Reputacja: 395
Wszechpomocny

  • Postów:1133
  • GG:
  • Imię:Korneliusz
  • Lokalizacja:Cieszyn
Offline

Napisano 08.12.2010 20:38

diablo_xpbonus/xpbonus2 ustawione na 0 ? W cvarach lub jakiś admin się flagą bawi :)
  • +
  • -
  • 0

#6 FreZZy

    Guru

  • Zbanowany

Reputacja: 210
Profesjonalista

  • Postów:716
  • GG:
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Wwa
Offline

Napisano 08.12.2010 21:12

diablo_xpbonus/xpbonus2 ustawione na 0 ? W cvarach lub jakiś admin się flagą bawi


bardzo mało prawdopodobne

raczej coś z diablo niż cvary

#7 Aretk

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:95
  • Lokalizacja:kraków
Offline

Napisano 09.12.2010 15:52

cvary dobrze ustawione
  • +
  • -
  • 0
Zapraszam na forum spamujemy.ugu.pl

#8 Szymon035

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 79
Zaawansowany

  • Postów:570
  • Steam:steam
  • Imię:Szymon
  • Lokalizacja:Katowice / Żory
Offline

Napisano 09.12.2010 16:17

Najlepiej daj plik .SMA to będziemy wiedzieć o co chodzi.
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych